• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Dogovorićemo se sa Slobodom

Generalni menadžer crveno-bijelih Mirko Pavlović kaže da je reprogramiranje duga prema tuzlanskoj Slobodi jedino moguće rješenje.

 KK ZVEZDA: Dogovorićemo se sa Slobodom Izvor: MONDO

FIBA je Crvenoj zvezdi zabranila da dovodi igrače sve dok Slobodi iz Tuzle ne izmiri dug u iznosu od 150 hiljada evra na ime obeštećenja za Milana Miloševića i Elmedina Kikanovića.

Crveno-bijele nije pogodila takva odluka, jer su gotovo završili kreiranje ekipe za narednu sezonu.

"Dug nije sporan, ali da bismo ga riješili obavezno je razumijevanje druge strane", rekao je generalni menadžer Zvezde Mirko Pavlović, a prenio Zurnal.rs.

"Praktično smo već formirali ekipu za narednu sezonu zbog čega nas odluka FIBA da nam više ne izdaje ispisnice za nove igrače neće dramatično pogoditi. Takođe treba reći da nisu ni tačni navodi Tuzlaka da u narednih sedam dana moramo da ispunimo obaveze. Ponavljam, dug nije sporan, međutim, očekujem da i Sloboda objektivno sagleda situaciju kako bismo mogli da sjednemo za sto i napravimo dogovor prihvatljiv za obe strane. Reprogramiranje duga je jedino prihvatljivo rješenje", dodao je Pavlović.

Prvi operativac kluba sa Malog Kalemegdana uvjeren je u povoljan ishod.

"Pored gotovo svakodnevne komunikacije sa ljudima iz Slobode, naša pravna služba je u stalnom kontaktu sa FIBA. Uvjereni smo da će u Minhenu imati razumijevanja za našu specifičnu situaciju. Imamo mladu ekipu. Ova sankcija nas sprečava da dovedemo dva iskusnija igrača, kako bismo u potpunosti ispunili plan. Ali, vjerujem da ćemo pronaći kompromis", zaključio Mirko Pavlović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC