• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Zvezda je apsolutni favorit

Autor mondo.rs

Trenera Mege pred polufinale plej-ofa hrabre igre u poslednjih nekoliko utakmica, ali naglašava da su crveno-beli i dalje znatno kvalitetniji tim.

 KLS-Superliga-2019-polufinale-plej-ofa-najava-Mega-Crvena-zvezda-Dejan-Milojevic Izvor: MN PRESS

Grupna faza KLS Superlige završena je u skladu sa očekivanjima. Crvena zvezda i FMP iz jedne, Partizan i Mega iz druge grupe, plasirali su se u plej-of, a borbe za titulu prvaka Srbije počinju u nedelju.

Crveno-beli od 19.00 (TV Arena sport 2) dočekuju Megu, koju su ove sezone savladali dva puta u ABA ligi i jednom u Kupu Koraća. Svi mečevi završeni su dvocifrenom razlikom, što ukazuje da je realno da ova polufinalna serija bude gotova već u utorak.

Ipak, Dejan Milojević i njegovi izabranici vodiće se krilaticom, da "dok se igra, šansa postoji".

"Ulazimo u završnicu za nas odlične sezone. U nedelju gostujemo Zvezdi, koja je apsolutni favorit. Kada je protivnik kvalitetniji od nas, mi moramo pre svega energetski da odgovorimo na pravi način, uz agresivnu igru u odbrani. Dobro smo timski izgledali u poslednjim utakmicama i ukoliko nastavimo tako, verujem da i protiv Zvezde možemo da pružimo dobru igru. Za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", rekao je trener Mege.

Njegov poslovično mladi i talentovani tim u Superligi je imao skor 7-3, uz dva poraza od Partizana i jedan u Novom Pazaru.

U poslednja dva kola, Mega je ubacila Dinamiku i Tamišu preko 120 poena, iako u prvom meču nije igrao Goga Bitadze, a u drugom Nikola Mišković.

Jedan od onih koji su iskoristili priliku da se nametnu je krilni centar Dalibor Ilić, koji je u Megu stigao iz Igokee, da odigra završnicu sezone.

"Zvezda je sigurno kvalitetnija od nas i na svom terenu je apsolutni favorit. Očekuje nas teška i energetski zahtevna utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo. Moramo da budemo agresivni u odbrani, nesebični u napadu i da napravimo što manje grešaka. Ako zadržimo koncentraciju tokom celog meča, verujem da ćemo imati šansu da iznenadimo".

Revanš susret u dvorani "Mega Fektori" na programu je u utorak od 19.00, dok serija Partizana i FMP počinje u ponedeljak od 18.00.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC