• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panatinaikos u oktobru u Laktašima

Jedan od najtrofejnijih košarkaških klubova u Evropi grčki Panatinaikos gostovaće u oktobru u Laktašima, gdje će odigrati utakmicu sa Igokeom.

 Panatinaikos u oktobru u Laktašima Izvor: MONDO

Tačan datum odigravanja utakmice još nije poznat, ali prema riječima predsjednika Igokee Gorana Dodika sve je dogovoreno i Panatinaikos, koji vodi proslavljeni srpski stručnjak Željko Obradović sigurno će doći u Laktaše početkom oktobra, kada se očekuje i završetak radova na novoj dvorani Igokee.

"Od dinamike radova zavisi kada će biti odigrana utakmica. Tačan datum odigravanja meča nije poznat, ali je sigurno da će biti početkom oktobra. To će biti 1., 2. ili 3. oktobra. Najvažnije je da smo postigli dogovor i da Panatinaikos sigurno dolazi u Laktaše", izjavio je Dodik, prenose "Nezavisne novine".

Razlog više za zadovoljstvo svih fanova košarke u RS je činjenica da bi Obradović, kako je najavljeno, u Laktaše trebao da dovede svoj najjači sastav.

Pripreme Igokee za takmičenje u NLB ligi su nastavljene, a u petak je produžen ugovor sa kapitenom Bojanom Đuricom na godinu dana. Đurica igra na poziciji beka i krila, a visok je 198 cm.

Slobodan Klipa, novi trener Aleksandrovčana, za sada na raspolaganju ima sedam igrača, a u klubu najavljuju nova pojačanja. Trenutno su pod ugovorom Žarko Rakočević, Branko Mirković, Mladen Pantić, Marko Đerasimović, Marko Đurković, Čedomir Vitkovac i Đurica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC