• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri poslije 1:1: Zvezda i dalje favorit

Autor mondo.rs

"Da li će to biti dovoljno za brejk, niko ne može da garantuje", rekao je trener Partizana pred treći meč finalne serije.

 Andrea-Trinkijeri-pred-treci-mec-finale-Superlige-Crvena-zvezda-Partizan-1-1 Izvor: MN PRESS

Po pobjeda na domaćem terenu i 1:1 u finalnoj seriji!

Šampion domaćeg prvenstva biće ekipa koja prva dođe do tri, a trener crno-bijelih košarkaša Andrea Trinkijeri rekao je pred treći meč serije da vjeruje da će njegova ekipa i u predstojećem meču protiv Crvene zvezde mts pružiti maksimum i biti dostojna dresa koji nosi.


"Prve dvije utakmice su samo još jednom potvrdile da derbi odlučuju detalji, jedna lopta. Ništa se nije promijenilo u odnosu na početak serije - Crvena zvezda je i dalje favorit, a mi imamo naše snove kojih se ne odričemo", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan je do izjednačenja u seriji stigao u srijedu kada je poslije drame i trojke Radeta Zagorca na tri sekunde do kraja došao u vođstvo 73:72i zadržao ga do posljednje "sirene".

Uslijedila je pauza od tri dana tako da će finalna borba biti nastavljena u subotu pred navijačima Crvene zvezde mts, tako da Andrea Trinkijeri ističe da je u ovom ritmu utakmica, kada nema mnogo vremena za predah, najvažnija "regeneracija.


"Ko se brže oporavi od napora i zadrži svježinu, ima prednost u odnosu na protivnika. Vjerujem da će moja ekipa i u sutrašnjem duelu pružiti maksimum, da će biti dostojna dresa koji nosimo. To je ono što smo dužni sebi, navijačima i Partizanu. Da li će to biti dovoljno za brejk, niko ne može da garantuje", poručio je Trinkijeri.

Utakmica se igra u nedjelju od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" uz direktan prenos na TV Arena Sport, kao i tekstualni koji ćete moći da pratite na MONDO portalu.

Pogledajte "hajlajtse" prethodnog meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC