• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKA:Na pobjedu protiv Velike Britanije

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu će u dvorani "Mirza Delibašić" ugostiti prvog favorita grupe, selekciju Velike Britanije.

 KOŠARKA:Na pobjedu protiv Velike Britanije  Izvor: MONDO

Poslije poraza u drugom kolu kvalifikacija za EP 2011. godine u Litvaniji košarkašima Bosne i Hercegovine samo pobjeda protiv velike Britanije daje nadu u plasman na Evropsko prvenstvo. Britanci predvođeni Luolom Dengom ,košarkašem Čikago Bulsa,  u srijedu će gostovati u Sarajevu.

"Jutros smo održali sastanak, te pojasnili igračima da se igra kakvu smo pružili u Mađarskoj više ne smije ponoviti u kvalifikacijama. Sada više nemamo alternative i jednostavno moramo pobijediti Veliku Britaniju. Oni su po meni prvi favoriti i neće biti nimalo lako, ali ne smijemo ni razmišljati ni o čemu drugom sem pobjedi", rekao je selektor bh.tima Sabit Hadžić,koji u tom meču neće moći računati na povrijeđenog Nemanju Gordića.
“To je za nas u ovom trenutku bolnije od poraza od Mađarske. Gordić je bio u dobroj formi i to je veliki gubitak. Na toj poziciji ću uz Nešovića korsititi Hodžića i Domercanta”, istakao je Hadžić.


Sličnog mišljenja je i kapiten Kenan Bajramović.

“Nama igračima je bilo najteže poslije poraza od Mađara. Sada smo okrenuti Englezima. Obećavam da ćemo dati maksimum kako bi savladali jaku Veliku Britaniju. Za to će nam biti potrebna i puna Skenderija. Nadam se da ćemo uz pomoć njih doći do pobjede”,  dodao je kapiten reprezentacije BiH Kenan Bajramović.

Meč BiH-Velika Britanija počinje u 20 časova i 45 minuta. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC