• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić za MONDO: Još dugo u Partizanu

Kapiten Partizana mt:s za MONDO priča o tome koliko će još aktivno igrati košarku i da li će pomagati novom glavnom treneru Vladi Jovanoviću.

 Božić za MONDO: Još dugo u Partizanu Izvor: MONDO

Petar Božić je počeo pripreme za svoju 14. profesionalnu košarkašku sezonu, a sedmu u Partizanu sa kojim je do sada osvojio šest titula prvaka države, četiri pehara šampiona NLB lige i tri Kupa Radivoja Koraća.

"Na početku sezone svaki put je isto pitanje: da li ćemo odbraniti trofeje. Ja ništa ne bih obećavao, ali postoje želja i nada da napravimo sezonu možda čak i uspješnijom, ali ono na šta treba da se fokusiramo je skorija budućnost, odnosno kako ćemo sutra da odradimo trening i da svakim danom napredujemo", rekao je kapiten Partizana mt:s i dodao:

"Ambicije su maksimalne i trudićemo se da vrijednim radom i trudom svakoga dana priđemo bliže ostvarenju tih ambicija. Predstoji nam duga sezona, a iz iskustva ranijih godina znamo koliko nam je enrgije potrebno za tako nešto".

Sa crno-bijelima je produžio ugovor na još godinu dana, međutim ističe da to ne znači da je ovo njegova posljednja sezona. Ne namjerava da menja definiciju igre pod obručevima u interpretaciji navijača Partizana ("košarka je kolektivni sport, u kojem Pera Božić diže pehare").

"Volio bih da me zdravlje posluži da još dugo, dugo godina igram i naravno da budem u Partizanu. Dok god budem doprinosio na treningu i utakmici ja ću biti igrač", rekao je za MONDO 32-godišnji Božić.

Kada jednoga dana završi igračku karijeru bivši šef struke u Partizanu Duško Vujošević mu je "namijenio" trenersku karijeru u istom klubu, a šta on kaže na tu temu i da li će sa aspekta struke pomagati Vladi Jovanoviću pogledajte u video intervjuu za MONDO.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC