• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Zadovoljan sam, ispunili smo plan!

Selektor "orlova" zadovoljan dosadašnjim radom na pripremama reprezentacije za Svjetsko prvenstvo.

 Ivković: Zadovoljan sam, ispunili smo plan! Izvor: MONDO

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković zadovoljan je radom i igrom ekipe u dosadašnjem toku priprema za Svjetsko prvenstvo u Turskoj.

"Igrali smo jake mečeve i imali izuzetno dobre uslove za rad. Boravili smo u odličnom hotelu sa velikom teretanom, imali sve raspoložive termine za treninge. Mogu da kažem da smo u potpunosti ispunili plan rada", rekao je Ivković za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Srbija je nedavno na turniru u Istanbulu savladala Tursku, Novi Zeland i Iran.

Izabranici Dušana Ivkovkovića odigrali su i jedan meč "zatvorenog" tipa protiv selekcije Turske, koji su takođe riješili u svoju korist.

"Ono što je bilo posebno pozitivno je nastup kapitena Nenada Krstića, koji je i pored činjenice da je nešto kasnije počeo sa pripremama i da je u Folgariji radio po posebnom programu, odigrao veoma kvalitetno što mu je donijelo i titulu najboljeg igrača turnira", rekao je Ivković.

Reprezentacija Srbije od četvrtka će biti u Mariboru, gdje će učestvovati na Adeko kupu, a protivnici će joj biti Slovenija, Rusija i Novi Zeland.

"Ulazimo u završnu fazu priprema. Specifično za ovaj period je da u kratkom vremenskom periodu igramo veliki broj mečeva u dva grada i to sa jakim protivnicima. To zahtjeva da obnovimo svježinu i snagu. U Mariboru moramo da igramo još agresivnije, sa više rotacija. Trenutno je van treninga jedino Kosta Perović koji se dobro oporavlja poslije lakše distorzije skočnog zgloba i upale tetiva", zaključio je Ivković.

Svjetsko prvenstvo u Turskoj počinje 28. avgusta, a Srbija će igrati u Grupi A sa Argentinom, Australijom, Njemačkom, Angolom i Jordanom.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC