• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Sudije, dokle?

Košarkaški "Don Kihot" nastavlja da juriša na "sudijske vjetrenjače", sada sa pozicije selektora Crne Gore, u kvalifikacijama za EP 2011.

 Vujošević: Sudije, dokle? Izvor: MONDO

Reprezentacija Crne Gore doživjela je prvi poraz u A grupi kvalifikacija za Evrobasket u Litvaniji naredne godine.

Izrael je slavio rezultatom 77:73 i na polovini takmičenja se izjednačio sa Crnom Gorom na vrhu tabele. Obje selekcije imaju skor 3-1, a prati ih Letonija (2-2).

Duško Vujošević se žalio na arbitražu čak i poslije pobjede nad Italijom u Bijelom Polju, pa se moglo pretpostaviti kako će reagovati poslije gubitka bodova.

"Izraelci su igrali sa puno entuzijazma, pred divnom publikom. Čestitam im na pobjedi, a o utakmici ću moći više da pričam kada pogledam snimak. Sada mogu da kažem samo da bi glavni akteri trebalo da budu košarkaši, a ne sudije", jasan je Vujošević.

Njegov tim je pred 11.000 gledalaca u Tel Avivu vodio do početka posljednje četvrtine, a onda je Omri Kaspi (30 poena) preuzeo stvari u svoje ruke. Da li i arbitri iz Grčke, Slovačke i Rumunije...

"Mislim da su morali da pokažu više respekta prema nama", rekao je Vujošević, čijoj ekipi u utorak slijedi novo teško gostovanje, u Letoniji.

Iz tri grupe kvalifikacija, na EP će se direktno plasirati pobjednici i dve najbolje drugoplasirane selekcije, dok će u "baraž" sve trećeplasirane i najslabija drugoplasirana ekipa.

Trenutno je situacija najjasnija u grupi B, gdje Velika Britanija vodi sa maksimalnim učinkom, a prati je Makedonija sa skorom 3-1, dok su BiH, Ukrajina i Mađarska ostvarile samo po jednu pobjedu.

U grupi C je na pomolu drama, pošto svi osim Portugala (0-4) konkurišu za vrh: Gruzija (3-1), Belgija (3-1), Poljska (2-2) i Bugarska (2-2).

(MONDO, foto: FIBA Europe)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC