• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmić za MONDO: ĐENKU čekam OVOM pjesmom

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Ognjen Kuzmić otkrio je za MONDO kako je "kumovao“ povratku Čarlsa Dženkinsa u Crvenu zvezdu i kojom pjesmom dočekuje svog bivšeg i budućeg saigrača.

 Ognjen Kuzmić - Povratak u kk Crvena zvezda - Čarls Dženkins i pjesma za doček Izvor: MN PRESS

Protekle srijede odjeknule su dvije „bombe“ na Malom Kalemegdanu. KK Crvena zvezda u istom danu objavio je povratak dvojice igrača, Čarlsa Dženkinsa iz Himkija i Ognjena Kuzmića iz Real Madrida.

Upravo ovaj srpsko-američki tandem tokom prošlog boravka u Zvezdi provodio je dosta vremena zajedno, a navijači crveno-bijelih još pamte njihove dogodovštine i čuveni snimak kako u automobilu slušaju pjesmu Marinka Rokvića „Ti za ljubav nisi rođena“.

Kuzmić na početku razgovora za MONDO ističe da jedva čeka da ponovo zaigra sa Dženkinsom i najavljuje da će ponovo da bude 2di-džej“ na putu do treninga.

"Naravno da će opet biti muzike. Brata Đenku čekam sa onom našom 'Ti za ljubav nisi rođena', pa vidjeli ste da ju obožava (smijeh)“, rekao je Kuzmić.

View this post on Instagram

When I decide to let my bro @ognjenkuzmic1 drive ...

A post shared by Charles Jenkins (@thejenkinsguy22) on

"Mi smo non-stop bili na vezi, tako da njegov dolazak za mene nije bio iznenađenje. Drago mi je i zbog mene i zbog ekipe i svega. Svi znamo koliko njega vole u Beogradu i koliko on voliklub i Beograd. Da mu je loše ne bi se vraćao“, dodao je Kuzmić.

Srpski centar potom je otkrio da je možda i on malo „kumovao“  povratku Dženkinsa u Crvenu zvezdu.

"Pričali smo o povratku u Boegradu, Đenka je bio kod mene u Madridu, oni su zavšrili nešto ranije sezonu pa je došao kod mene u Madrid. Razgovarali smo i tada mi je rekao da je 90 odsto da se vraća u Zvezdu. Ja sam odluku donio još ranije i kada smo razgovarali rekao sam mu 'Idemo zajedno, ako i ti već hoćeš, nema šta da se lomiš više. Idemo zajedno i gotovo'“, otkrio je Kuzmić.

Izvor: MN PRESS

"Div iz Grabovice“ vraća se u Crvenu zvezdu poslije dvije sezone provedene u Real Madridu, koje je, međutim, obilježila teška povreda koljena. Kuzmić se sada oporavio i ističe da je zahvalan ljudima iz Zvezde na povjerenju i pozivu da se vrati iako je prošle sezone odigrao tek par utakmica.

"To pokazuje da klub vjeruje u meni. Treba da budem zahvalan i realan poslije dužeg perioda neigranja, da neko vjeruje da mogu da igram na onom nivou na kojem sam igrao“.

Crvena zvezda tokom ljeta je stvorila moćan tim, a crveno-bijeli trebalo bi da budu posebno snažni u reketu gdje su Džejms Gist, Ognjen Kuzmić, Majkl Odžo, Muhamed Faje, Boriša Simanić, Derik Braun...

"Nikom neće biti lako, ali za svakog je dobro da ima veliki broj kvalitetnih igrača i da postoji konkurencija. To je dobra za nas igrače, za ekipu... A imamo i različite tipove igrače na svakoj poziciji, što je odlično. Sezona će biti duga, igraćemo na nekoliko frontova, ABA liga, Evroliga... ne daj Bože tu su i povrede. Tako da je odlično da imamo veliki i dobar roster“, istakao je Kuzmić.

Ognjen Kuzmić sa trenerom Željkom Babićem od 1. avgusta u svom rodnom Doboju pokreće školu košarke "BEST" za osnovce, a cilj im je omasovljenje košarke u Doboju kako bi se u budućnosti u ovom gradu ponovo igrala seniorska košarka.

"Tu sam i ja počeo da treniram, a danas nije baš sjajna situacija kada su u pitanju djeca i bavljenje sportom. Danas su im na raspolaganju nove tehnologije, manje su aktivni, tako da je bitno da ih podstičemo da se bave fizičkom aktivnošću. Košarka je prelijep, odličan sport i želimo im pružiti priliku da urade nešto kao što sam ja uradio. Počećemo u osnovnoj školi Vuk Stefanović Karadžić, a imamo ideju da pravimo i balon za košarku, nadamo se da ćemo imati podršku lokalne zajednice", rekao je Kuzmić.

Svjestan je da navijači sada očekuju mnogo od ovog tima Zvezde.

"To je i pritisak i motivacija. Ali kada igraš u najboljem klubu na ovim prostorima, to je normalno . Treba da odradimo dobre pripreme, damo sve od sebe na terenu, a rezultat će doći“, prokomentarisao je Kuzmić.

Selektor Saša Đorđević pozvao ga je na pripreme reprezentacije Srbije, iako Kuzmić neće putovati na Mundobasket u Kinu.

"Odlično je što ću s njima trenirati mjesec dana. Dodatno ću se spremiti, pripreme sa reprezentacijom Srbije su odlične za mene“.

On nije želio da komentariše Đorđevićev spisak i izostavljanje Kalinića i Nedovića

"Selektor šta odluči, to je“ rekao je Kuzmić i dodao da Srbija ima ekipu za pobjedničko postolje.

"Sigurno da se ide prema najvišoj stepenici. Ono što Srbija treba da se koncentriše na sebe, da igramo kao i dosad. Ništa ne možemo unaprijed pričati, imamo odličnu ekipu, za medalju, a sada vidjećemo koja će to biti“, zaključio je Kuzmić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC