• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jak turnir u Atini posljednji test za "orlove"

Košarkaška reprezentacija Srbije ide u Atinu na novi turnir pred Mundobasket u Turskoj. Protivnici na "Akropolis kupu" Slovenija, Kanada i Grčka.

 Jak turnir u Atini posljednji test za "orlove" Izvor: MONDO

Košarkaška reprezentacija Srbije se poslije uspješnih igara i osvajanja turnira "Adeko kup" u Mariboru seli u Grčku, gdje će kroz nove, jake mečeve udariti "glazuru" pred Svjetsko prvenstvo u Turskoj.

Na "Akropolis kupu" u Atini (od 17. do 19. avgusta), osim Srbije, učestvovaće i domaćin Grčka, Kanada i Slovenija.

Prvi meč Srbija igra u utorak, 17. avgusta od 18 časova, protiv Slovenaca koje je nedavno na turniru u Mariboru ubjedljivo savladala. Dan kasnije u istom terminu rival srpskom timu biće Kanada, dok turnir zatvara utakmicom protiv domaćina, Grčke, u četvrtak od 20.45 časova.

"Veoma sam zadovoljan što učestvujemo na 'Akropolis kupu'. Ovo je jedan od najbolje organizovanih turnira u Evropi. Mi se trenutno nalazimo u finalnom dijelu priprema za Svjetsko prvenstvo u Turskoj, ovo će biti posljednje kontrolne utakmice koje igramo u gostima. Poslije ovog turnira, očekuje nas još jedan prijateljski meč, protiv Kine 22. avgusta u Beogradu, tako da su ova tri meča u Atini praktično posljednji test naših mogućnosti pred put u Tursku", izjavio je selektor Dušan Ivković za sajt Košarkaškog saveza.

Po povratku iz Grčke, ljubitelji košarke u Srbiji imaće priliku da isprate nacionalni tim na Mundobasket. Naime, 22. avgusta Srbija će u Beogradskoj areni ugostiti najbolji tim Kine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC