• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Sramota!

Selektor Srbije Dušan Ivković rekao je da se njegovoj reprezentaciji na utakmici sa Grčkom dogodilo ono što ne smije da se desi.

 Ivković: Sramota! Izvor: MONDO

Opšta tuča, do koje je došlo u finišu utakmice Akropolis kupa u četvrtak uveče, velika je sramota za obe strane, smatra trofejni stručnjak.

"To nije smjelo da nam se dogodi... Odnosi su sada jako loši... Sramota", rekao je Ivković na konferenciji za novinare održanoj na aerodromu "Nikola Tesla".

Tuča je počela kratkom raspravom Miloša Teodosića i Adonisa Focisa dva minuta i 40 sekundi prije kraja, a na snimku se vidi kako Grk pljuje srpskog plejmejkera. Ubrzo su skoro svi igrači uletjeli na teren...

"Fotsisa sam trenirao dvije godine i znam da je primjeran mladić. A mi smo, garantujem, najdisciplinovanija ekipa u Evropi - i po odnosu prema sudijama, protivničkim navijačima, rivalima... Ali eto, izbila je opšta tuča", naveo je Ivković.

On je istakao da je "najgore prošao najprimjereniji igrač" - Nenad Krstić, koji je morao da ostane u Atini na saslušanju.

"Najiskrenije mislim da se on i uplašio situacije, nekoliko polugolih navijača koji su uletjeli na teren. U samoodbrani je podigao stolicu i ona mu je u tom strahu ispala i zakačila Burusisa", objasnio je selektor "orlova", koji će sledeće sezone u Olimpijakosu trenirati upravo Burusisa.

"Krstić je pokušao da mu se izvini, ali je Burusis odbio. Ostavio sam ga na miru, prihvatiće to izvinjenje neki drugi put... Ali rekao mi je da neće podnijeti prijavu protiv Krstića", kazao je Ivković.

Selektor je ponovio da je incidentu kumovalo loše suđenje.

"Glavni sudija je non stop opominjao naše igrače, Pauniću dosudio i tehničku grešku. Kasnije sam mu rekao da je njegovo i da sudi, a ne samo da priča sa igračima. On mi je dao tehničku. Rekao sam mu da je sramota to što radi. Dao mi je i drugu, pa sam mu kazao da je uspio da upropasti cijelu manifestaciju".

Ivković je dodao da ne želi da brani svoje igrače, ali da misli da ih je "možda moje nepravedno isključenje dodatno isprovociralo".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC