• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Bolje da udarim, nego da me udare

Kada počne pesničenje, malo ko bi prihvatio da stoji i mirno sačeka nokaut.

 Krstić: Bolje da udarim, nego da me udare Izvor: MONDO

Tako je i kapiten srpske košarkaške reprezentacije Nenad Krstić objasnio svoje postupke tokom opšte tuče na (ne)prijateljskom meču između Grčke i Srbije.

Krle je tada, u trenutku kada se prema njemu kretao gorostasni centar Grčke Sofoklis Skorcijanitis, a uz njega nekoliko košarkaša i navijača, uzeo stolicu i bacio u pravcu Skorcijanitisa.

Ispostavilo se da je "platio" povrijeđeni košarkaš Grčke Janis Burusis, koji je u prvi mah najavio da će podnijeti tužbu protiv Krstića, ali je kasnije odustao, nakon što se srpski igrač u izjavi policiji izvinio i rekao da nije imao namjeru da povrijedi Burusisa, već da se samo branio.

"Bolje je da udariš, nego da budeš udaren", rekao je Krstić u nedelju uveče novinarima na Aerodromu Beograd.

On se u prestonicu vratio kasnije od ostatka tima, jer je u društvu ministarke omladine i sporta u Vladi Srbije Snežane Samardžić Marković bio u atinskoj policiji, kako bi dao izjavu.

Krstić je za tuču koja je nastala dva minuta i 40 sekundi prije kraja meča okrivio sudije.

"Sudije su nas krale većim dijelom meča, što je stvaralo dodatnu nervozu. Potom je i selektor Ivković isključen zbog dvije tehničke greške", rekao je Krstić.

Bilo je tu još nečega, a to su neraščišćeni računi između nekolicine košarkaša Panatinaikosa u reprezentaciji Grčke i asa Olimpijakosa, Miloša Teodosića.

"Zeleni" ga očigledno ne vole, a tokom prekinutog finala plej-ofa ove godine, igrač Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis pljunuo ga je u lice. U četvrtak uveče, na Tea je nasrnuo Antonis Focis, takođe igrač Panatinaikosa.

Krstić je rekao da se nada da ga FIBA neće kazniti i da će moći da igra na Mundobasketu u Turskoj, gdje takmičenja počinju 28. avgusta. Uz to, Krle je napomenuo da bi bilo nelogično da samo on bude kažnjen, "jer su i ostali učestvovali u tuči".

Upitan o odnosu policije prema njenu u pritvoru, Krstić je odgovorio da je sve vrijeme proveo bez lisica i u kancelariji, a ne u ćeliji, i da su prema njemu imali korektan odnos.

Krstića su na aerodromu dočekali porodica i prijatelji.

(FoNet/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC