• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Australijski Šek" stigao u Beograd

Nakon što je ozvaničeno da je Natan Leon Džavai potpisao ugovor sa Partizanom mt:s, tamnoputi košarkaš je doputovao u Srbiju.

 "Australijski Šek" stigao u Beograd Izvor: MONDO

Već na aerodromu su ga dočekali pomoćni trener Miloš Gligorijević i predstavnici domaćih medija, a on je uprkos napornom putu bio raspoložen da odgovara na najrazličitija pitanja.

Partizan mt:s je angažovao Džavaija da bi zamijenio Aleksandra Marića i upravo Aleks, koji će od naredne sezone nositi dres Olimpijakosa, svom zemljaku ispričao je da je Beograd lijep grad i da će mu se dopasti.

Australijanac zna i da će ga za koji mjesec u Beogradu dočekati vrlo niske temperature, ali kako kaže nije se opremio za zimu.

"Dolazim sa ostrva gdje je mnogo vruće. Znam da ovde može da bude hladno, ali nisam ponio toplu garderobu", rekao je Natan Leon Džavai.

Za zimu se nije pripremio, ali zato jeste za paklenu atmosferu Pionira. Ima prijatelja u Beogradu koji mu je na Youtube pokazao video snimke hale i kaže da su mu se veoma dopali, kao i da je atmosfera bolja nego u NBA.

Još ne zna koji će broj nositi u Partizanu mt:s. Do sada je uvijek nosio dres sa brojem 15, ali nije se raspitao da li je on trenutno slobodan. Vjerovatno će mu biti drago kada sazna da jeste.

Natan Leon Džavai će 10. oktobra napuniti 24 godine. Mjesec dana kasnije trebalo bi da postane i otac, ali njegova supruga Amerikanka će se poroditi u domovini. Kako kaže, još nisu pitali za pol djeteta.

O šansama Australije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Turskoj kaže da su prilično dobre.

"Znate, mi sada imamo Aleksa! Nisam ni bio obaviješten da je postojala mogućnost da zaigra za Srbiju. On sada igra za nas i drago mi je zbog toga jer je Marić odličan igrač", rekao je novi košarkaš šampiona Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC