• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIBA u četvrtak o kaznama?

FIBA zatražila i dobila dodatne izjave srpskih košarkaša koji su učestvovali u tuči sa Grcima u Atini,saznaje MONDO. Odluka se, možda, prolongira za jedan dan.

 FIBA u četvrtak o kaznama? Izvor: MONDO

Košarkaši Srbije u četvrtak će odletjeti za Tursku, na Mundobasket. Da li će u avionu biti svi igrači, čemu se iskreno nadamo, ili će FIBA biti rigorozna poslije tuče u Atini?

Prema saznanjima MONDA, Međunarodna košarkaška reprezentacija će, po svemu sudeći, u četvrtak donijeti konačnu odluku o eventualnim sankcijama za učesnike nedavne tuče tokom meča Grčka - Srbija na Akropolis kupu.

Iako je bilo najava da će FIBA odlučiti u srijedu tokom dana, iz onoga što se dogodilo ovog jutra može se zaključiti da će to ipak učiniti dan kasnije.

Naime, MONDO nezvanično saznaje u Košarkaškom savezu Srbije da je FIBA u srijedu ujutro zatražila dodatne izjave igrača koji su učestvovali u tuči, koje je Savez, u međuvremenu, dostavio.

Ako odluka zaista bude donesena u četvrtak (a ne u srijedu), u avionu za Kajzeri biće svi igrači na koje selektor Dušan Ivković računa. Samo da se niko ne vrati prvim avionom nazad...

Pojedini beogradski dnevnici na svojim sportskim stranama špekulišu da će Miloš Teodosić i Nenad Krstić dobiti dva meča suspenzije, ali će ta odluka stupiti na snagu poslije Mundobakseta. To znači da će oni moći da igraju na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Isto važi i za grčke košarkaše koji su učestvovali u tuči i koji su u fokusu FIBA.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC