• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Šokiran sam

Strateg "orlova" najavio je da se neće odreći dvojice ponajboljih košarkaša, bez obzira na pozamašne suspenzije koje im je izrekla FIBA.

 Ivković: Šokiran sam Izvor: MONDO

Isključivo da bi ispoštovao više od 20 srpskih novinara, koji su poslije treninga čekali igrače u lobiju hotela "Hilton", selektor Srbije odlučio je da govori i donekle prokomentariše kazne Krstiću i Teodosiću.

Njegova prva rečenica rekla je sve: "Šokiran sam".

"Teško mi je da bilo šta pričam u ovom trenutku. Naš najbitniji zadatak je da još večeras odradimo skauting prva tri protivnika i pokušamo da donesemo odluku sa kojih deset igrača ćemo igrati", rekao je Ivković i na taj način nagovijestio da ni Krstićevo ni Teodosićevo ime neće biti "trinaesto", kada u petak bude saopštio sastav za Svjetsko prvenstvo.

Ivković je, vidno potresen, zamolio da prespava i da više o ovoj temi kaže na konferenciji za novinare u 11.30 časova po lokalnom vremenu u Kajseriju.

Uslijedilo je pitanje kako su igrači primili ovu vijest...

"Vidjeli su u dvadesetom minutu treninga da se nešto događa. Prepoznali su kod nas šok i znali da nešto nije u redu. I njima je teško".

Kapiten Nenad Krstić, koji je najgore prošao od svih kažnjenih, drhtavim glasom je zamolio predstavnike medija da ne traže komentar od njega.

U taboru "orlova" su ogorčeni na odluku FIBA, ne toliko zbog strogoće, koliko zbog činjenice da je za njeno donošenje čekan praktično posljednji trenutak. Stav je da su i Srbija i Grčka svjesno dovedene pred "svršen čin"...

Postavlja se i pitanje regularnosti, naprimjer iz ugla australijskog tima!

Hipotetički, Angola i Njemačka mogu da iskoriste oslabljenost Srbije, a da Australija kasnije "naleti" na  najjači sastav Srbije i tako izvuče "deblji kraj". To bi, naravno, imalo uticaja na konačan plasman u grupi i dalje na parove osmine finala.

(izvještač MONDA iz Kajserija Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC