• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TURSKA: Raduljica odlazi u subotu

Doskorašnji centar FMP Železnika nije želio da za medije govori o svom izostavljanju sa konačnog spiska reprezentativaca Srbije.

 MONDO TURSKA: Raduljica odlazi u subotu Izvor: MONDO

Igrač koji je u petak, dan prije utakmice, morao da bude precrtan sa spiska srpske reprezentacije, Miroslav Raduljica, napustiće ekipu u subotu i otputovati u Beograd, odakle će se u najskorije vrijeme priključiti pripremama novog tima, Efes Pilsena.

Raduljica je poslije neprijatnog saznanja u petak poslije doručka, bio sa ekipom na treningu u Kadir Has (Kajseri Areni) tog popodneva.

Sastav Efes Pilsena trebalo bi sa priprema da se vrati u Istanbul 8. septembra, tako da je moguće da će Raduljica pratiti završnicu Svjetskog prvenstva i bodriti saigrače u nadamo se borbama za medalju.

Uostalom, akreditacija mu i dalje važi, a njegovi saigrači poručuju da je uvijek dobro došao.

Svi u timu Srbije i dalje su ljuti što je odluka o suspenzijama stigla tako kasno, pred start takmičenja, jer bi svakako skraćivanje spiska i rastanak prošao sa manje emocija i tenzija da se sve odigralo prije nekoliko dana, jer se i incident u Atini dogodio 19. avgusta.

Raduljica u petak nije želio da daje izjave za medije. Novinari su ga vidjeli samo na kratko, u trenutku kada je selektor Srbije Dušan Ivković otvorio posljednjih pet minuta treninga zbog potreba kamermana i foto-reportera da "uhvate" nekoliko kadrova za priloge.

(Izvještač MONDA iz Turske Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC