• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandrovac vjeruje u Dudine "orlove"

Slobodan Klipa aktuelni trener aleksandrovačke Igokee smatra da selekcija Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Turskoj može mnogo.

 Aleksandrovac vjeruje u Dudine "orlove" Izvor: MONDO

Klipa izuzetno dobro poznaje igrače reprezentacije Srbije koje je trenirao što u FMP-u, što u mladoj slekciji Srbije, koja je pod njegovim vodstvom uzela zlato na Evropskom prvenstvu u Rigi 2008. godine. Milan Mačvan, Marko Kešelj i Miroslav Raduljica bili su dio tog tima.

"Mislim da imamo izuzetno kvalitetnu reprezentaciju i veliki sam optimista. Mislim da možemo minimum do trećeg mjesta na šampionatu", rekao je Klipa.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Partizana i podgoričke Budućnosti, a trenutno aleksandrovačke Igokee, Čedomir Vitkovac igrao je sa većinom reprezentativaca. Očekuje dosta od izabranika Dušana Ivkovića u Turskoj.

"Gledao sam većinu utakmica koje je naša reprezentacija odigrala u pripremnom periodu i oduševljen sam i igrom i ponašanjem na terenu. Mislim da na SP možemo stvarno mnogo da postignemo samo da nam se poklope neke stvari i da nemamo problema sa povredama. Želim našim košarkašima mnogo sreće i svim srcem biću s njim", poručio je Vitkovac.

Stevan Nađfeji je sa mlađim selekcijama Jugoslavije osvojio dve medalje. Bronzu je osvojio 1996. godine na juniorskom šampionatu, a dve godine kasnije osvojio je zlato na EP za igrače do 20. godina.

O šansama Srbije na SP slično misli kao Klipa i Vitkovac.

"Mislim da imamo dobru ekipu i da je reprezentacija sjajno igrala u pripremnom periodu. Mislim da imamo dobre šanse na Svjetskom prvenstvu u Turskoj", rekao je Nađfeji, koji je u karijeri promijenio mnogo klubova. Počevši od Beobanke, Radničkog, Partizana, Urala, Pepinstera, Uniksa, Paneliniosa, Retimna i Marusija. Trenutno je u Igokei.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC