• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TURSKA: Konačno, košarka!

Konačno, evo nas u dvorani i ispred nas se igra košarka. Zbog nje smo i došli u ovaj nepoznati grad, podno zloslutnog vulkana Erkijes.

 MONDO TURSKA: Konačno, košarka! Izvor: MONDO

Njegov krater nalazi se na visini od 3.916 metara. To je tek nešto niže od Mon Blana...

Spletom okolnosti, od dolaska reprezentacije Srbije i većine novinara u skoro milionski Kajseri, najmanje se pričalo/pisalo o Svjetskom prvenstvu.

U prvom planu bile su moguće kazne FIBA, pa izricanje istih i prve reakcije srpskog stručnog štaba i igrača... Već narednog jutra, selektor Dušan Ivković morao je da precrta jednog košarkaša i sve to proteklo je veoma emotivno.

Tog petka popodne pomislili smo da je sa stvarima van parketa završeno i da će do prvog podbacivanja sve oko košarkaša biti mirno, ali se onda pročula vijest o tome da su se Grci žalili na odluku FIBA, pa je valjalo tražiti i komentar čelnika srpskog saveza, o tome zbog čega nije upućena žalba…

I poslije toga, na scenu je stupio Vladimir Stojković, koji je - svjesni smo i mi ovdje - Mundobasket bar na neko vrijeme pomjerio u drugi plan.

Košarka će se vratiti u fokus u subotu od 18 časova, kada najbolji košarkaši Srbije, ironično bez dvojice najboljih igrača, budu istrčali na parket Dvorane "Kadir Has Spor Salonu". Protivnik je nepoznata Angola, a desetorica igrača u dresovima Srbije potrudiće se da sve nedaće ostave za sobom i da pokažu da su pravi tim... Mi znamo da jesu.

Momci su, dok traje utakmica Australija - Jordan, već u Dvorani i poslije sastanka u svlačionici, krenuće da se zagrijavaju i potraže mir i koncentraciju.

Na dan utakmice jelovnik im je sastavio doktor Dragan Radovanović, a raspoloženje podigao biciklista Zoran Zivlak, koji je nešto prije dva časa popodne stigao ispred Hilton Hotela, poslije sedam dana vožnje na dva točka od Istanbula i "orlovima" donio zastavu Srbije za sreću.

Deo njegove upornosti i odlučnosti biće dovoljan da se na startu pobijedi Angola.

Dok Jordan predaje košarku australijskim kengurima - "ORLOVI" SREĆNO!

(izvještač MONDA iz Turske Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC