• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Vučem neki virus...

Kapiten reprezentacije Srbije priznao da mu nije bilo lako u meču sa Australijom zbog virusa. Skola i Delfino najveća opasnost.

 Krstić: Vučem neki virus... Izvor: MONDO

Konačno!

Kako drugačije opisati povratak kapitena Nenada Krstića u dres reprezentacije Srbije. Poslije tri meča suspenzije zbog tuče u Atini, Krle je konačno zaigrao za Srbiju na SP u Turskoj.

I to u mnogo bitnoj utakmici. Pardon, sada već pobjedi...

Uz pomoć kapitena, Srbija je pobijedila Australiju i izbjegla ružan scenario, po kojem je mogla da igra sa Amerikancima u osmini finala, a upravo je njih Krstić želio da izbjegne.

Kako je protekao debi?

"Bio sam prilično zadihan. Imam i neki virus, koji vučem već sedam dana. Ali, zadovoljan sam prije svega zbog pobjede. Pomogao sam koliko sam mogao, u nastavku će sigurno biti bolje", rekao je skromno jedini NBA igrač u srpskoj reprezentaciji.

Krstiću bi svakako bilo lakše da je prvu utakmicu na Mundobasketu odigrao protiv Angole ili Jordana. Ovako, bilo je prvo pa muško. Centri Australije i dobri su i snažni. Kako je bilo protiv Marića, Andersena, Nilsena?



"Aleks (Marić) je trenutno najbolji centar u Evropi, to se vidjelo. Dobro smo se spremili za njega i ostali i plan sproveli u djelo. Ali, moramo što prije da zaboravimo ovaj meč. Nema prostora za radost, čekaju nas Argentinci", oprezan je Krstić, koji će već u četvrtak ponovo u klinč, samo ovog puta sa Skolom, Gutijerezom, Gonzalesom, Kameriksom...

Gdje su najopasniji?

"Od Skole i Delfina prijeti najveća opasnost, oni su pokretači tog tima. Ali, prije svega radi se o kvalitetnom timu, igraju veoma snažno u odbrani", rekao je Krstić, koji nije pretjerano zainteresovan za kombinatoriku vezanu za osminu finala.

"Samo kada smo izbjegli Ameriku, a sada ko će nam doći nije bitno. Ipak, to je priča za koju ima vremena. Mi smo poznati kao ekipa koja ne razmišlja dalje od naredne utakmice. To je u ovom slučaju Argentina koja ima dobar i iskusan tim. Tu je i naše višegodišnje rivalstvo. Biće to dobra utakmica iz koje ćemo svi izaći kao kvalitetniji igrači, bez obzira na rezultat", najavljuje borbu do posljednjeg daha Krstić.

On je naglasio da "orlovi" iz utakmice u utakmicu sve više napreduju kao grupa.

"Ovom pobjedom smo se još više zbiližili kao tim", podvukao je.

(Izvještač MONDA iz Turske Nikola Janković, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC