• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Miloša su tukli, jer ih radi kao magarce"

Mama Zorana i tata Miodrag doputovali su u Kajseri kako bi sinu Milošu pružili podršku u ne baš prijatnoj situaciji.

 "Miloša su tukli, jer ih radi kao magarce" Izvor: MONDO

Plejmejker reprezentacije Srbije je zbog suspenzije FIBA prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu u Turskoj morao da posmatra sa tribina.

Korijeni te suspenzije su u Atini, Miloševom gradu, u kojem je došlo do tuče na (ne)prijateljskoj utakmici između Grčke i Srbije.

Teov otac Miodrag prokomentarisao je cio događaj i iz njegovih riječi vidi se da pozadina tuče između Teodosića i Fotsisa zaista jeste netrpeljivost na relaciji Olimpijakos - Panatinaikos.

Ipak, Miodraga boli što je na kraju ispalo da se Teodosić tukao i sa klupskim drugovima iz Olimpijakosa, kada će već eksplodirala bomba u OAKA dvorani.

"Ćale" kaže da je sin pokazao da nije mekušac i da je sve izdržao muški.

"Cio taj incident nam je teško pao, jer se sve dogodilo u njegovoj Atini", počeo je priču Miodrag.

"Polovina košarkaša sa kojima su se naši tukli su Miloševi veliki drugari. Kad to kažem, mislim na Skorcijanidisa, Burusisa, Spanulisa, ali ne na Dijamantidisa. Taj ga od prvog dana njegovog dolaska pljuvao", priča Miodrag i apostrofira na incident u prošlosezonskom finalu plej-ofa kada je Dijamantidis pljunuo Teodosića u lice.

"A, njemu se poslije pridružio Carcaris, koji je krenuo da pokazuje snagu nad malim Milošem. Oni jednostavno nisu mogli da istrpe to što ih je moj sin na terenu radio kao magarce. Da je bio tu (košarkaš Olimpijakosa Panajotis) Vasulopulos, on sigurno bi stao na Teovu stranu”, dodao je otac Miloša Teodsića.

Miodrag je sve pratio iz Beograda, na TV-u, ali kaže da se nije uplašio za sina.

"Nisam se previše uplašio, jer moj Miloš nije mekušac. On je cio taj događaj stoički podnio. Da nema takav duh i snagu, ne bi napravio ovakvu karijericu. To namjerno kažem, jer on mora još dosta da uradi", podsjetio je Miodrag svog Miloša da ga još mnogo prepreka čeka u karijeri i životu uopšte.

Miodrag ne uspijeva mirno da prati Miloševe utakmice.

"To ne mogu da vam opišem. Uživam do te mjere, da ništa drugo ne vidim. To je preokupacija koja traje sat vremena prije početka utakmice, a završava se pola sata poslije okršaja. I poslije toga već razmišljam o sljedećem protivniku", priznao je Miodrag Teodosić.

Može li Srbija sa Teom do medalje?

"Moramo da osvojimo medalju. Nema razloga da drugačije razmišljam. Imamo dobar tim i nadam se najpovoljnijem", poručio je za kraj Miodrag Teodosić.

(Izvještač MONDA iz Turske Nikola Janković, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC