• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli gosti Banjaluke!

Košarkaši Partizana odigrali su prvu pripremnu utakmicu, a u nedelju su gosti Banjaluke, gdje će u dvorani Borik igrati sa Igokeom.

 Crno-bijeli gosti Banjaluke! Izvor: MONDO

Crno-bijeli su u Hali sportova na Novom Beogradu savladali OKK Beograd - 80:60 (20:15, 15:17, 17:11, 28:17).

Tim Vlade Jovanovića je meč "prelomio" u drugom poluvremenu, a najefikasniji bio je Jan Veseli sa 12 poena, dok su Raško Katić i Branislav Đekić dodali po deset.

PARTIZAN: Popović 3, Jaramaz 3, Kecman 8, Jošilo, Milosavljević 6, Lučić 2, Katić 10, Džavai 8, Bešović 2, Mitrović 3, Božić 7, Lešić 9, Veseli 12, Đekić 10.

Crno-bijeli u petak napuštaju Beograd, u nedelju igraće protiv Igokee u Banjaluci, a onda se "sele" u Sloveniju gdje će učestvovati na turniru uz Rogašku Slatinu, Helios i Krku.

O dolasku Partizana u Banjaluku, trener Igokee Slobodan Klipa vidi priliku da ocijeni svoj tim.

"Prije svega, od prve kontrolne utakmice očekujem da vidim da li smo na pravom putu i šta smo to napravili u dosadašnjem dijelu priprema. Istina, Partizan nam neće biti idealan protivnik, jer smo za premijeru mogli da odaberemo i lakšeg rivala. No, moj stav je da što je bolji protivnik, to ćemo i mi biti bolji. Crno-bijeli i ove godine imaju sjajan tim i sigurno je da nam motivacije neće nedostajati. Važno je da odigramo maksimalno i da ono što smo do sada radili pokušamo da realizujemo na parketu", rekao je Klipa.

Strateg Aleksandrovčana se osvrnuo i na dosadašnji tok pripremnog perioda.

"Najbitnije je da svi igrači zdravi i da su nas povrede mimoišle. Košarkaši su motivisani, ispunjavaju sve obaveze, pa se nadam da će tako biti i u buduće".

Aleksanrovčani su gotovo kompletirali ekipu, a jedino još čekaju na organizatora igre.

"Nažalost, po tom pitanju stojimo u mjestu. Istina je da tražimo plejmejkera, ali i da imamo mnogo strpljenja. Nije važno da samo bude dobar igrač, nego i prava ličnost", zaključio je Klipa.

Ulaz na utakmicu Igokea - Partizan biće besplatan, ali će gledaoci u "Borik" moći da uđu samo sa kartom. Štampano je 4.000 ulaznica, koje će biti podijeljene na biletarnici dvorane u petak, 3. septembra, od 12 časova. Karte će se preuzimati isključivo uz ličnu kartu, a jedna osoba će maksimalno moći da dobije dvije ulaznice.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC