• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Skola u Real Madridu - događa se!

Autor mondo.rs

Njegov menadžer tvrdi da su razgovori pomjereni zbog Superkupa, ali je realnost i da u Lasovom timu nema mnogo mjesta za novajlije.

Luis Skola u Real Madridu - događa se.

Izgleda da menadžer legendarnog argentinskog košarkaša nije samo izreklamirao svog klijenta, već i zaista ušao u ozbiljne pregovore sa šampionom Španije.

Bar su ih tako doživjeli "rivali" iz Katalonije, novinari "Mundo Deportiva", koji pomno prate prije svega Barselonu, a samim tim i njenog najvećeg rivala.

Ovaj list navodi da postoji ozbiljna volja u Madridu da ekipa trenera Pabla Lasa bude pojačana asom, koji će u oktobru napuniti 40 godina, a koji je poslije plasmana Argentine u finale ljetošnjeg Mundobasketa u Kini postavio sebi novi cilj - Olimpijske igre u Tokiju 2020.

"Dogovorili smo se da nastavimo razgovore kada završe Superkup. Pred njima je bio cijeli turnir, ali sačekaćemo, jer su zainteresovani. Onaj koji će imati poslednju riječ je Luis. Ako zaista želi da ide u Tokio moraće i da igra negdje", konstatovao je njegov agent Viljanova.

Prva petorka: Kampaco, Fernandez, Tejlor, Rendolf, Tavares

Druga petorka: Ljulj, Koser, Dek, Tompkins, Miki

Treća petorka: Laprovitola, Kerol, Nakić, Rejes, Garuba

Skola je prije 12 godina napustio Španiju, odnosno Baskoniju za koju je nastupao od 1998. do 2007. godine, tako da - iako se mnogo toga promijenilo u međuvremenu - dobro poznaje špansku košarku, parkete ACB lige, rivalitete među klubovima, pa i stil igre, a da i dalje može fantastično da igra pokazao je na FIBA svjetskom prvenstvu kada je bilježio prosječno 17,9 poena, 8,1 skok i 1,8 asistencija uz 38 odsto u šutu za tri poena.

Pored toga, u Lasovom timu već su trojica njegovih saigrača iz reprezentacije, Fakundo Kampaco, Nikolas Laprovitola i Gabrijel Dek, ali bi prepreka njegovom dolasku mogla da bude uveliko jaka konkurencija na poziciji "četiri" gdje su od ranije Entoni Rendolf i Trej Tompkins, s tim da se tu odlično snalaze Felipe Rejes, Džordan Miki, Usman Garuba i sam Dek.

Problem za Skolu u ovim godinama mogao bi da bude kalendar takmičenja, jer će Real ove sezone odigrati preko 80 utakmica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC