• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Adios, šampioni, adios"

Španski mediji u online izdanjima ocjenjuju da je poraz od Srbije bolan, ali zaslužen.

 "Adios, šampioni, adios" Izvor: MONDO

"Trojka Miloša Teodosića iz stratosfere raspršila nam je svu nadu", pišu španski listovi na svojim online izdanjima, nekoliko desetina minuta poslije poraza od Srbije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Turskoj.

"Teodosić se potpisao ispod eliminacije svjetskog šampiona sa Mundijala trojkom sa gotovo devet metara! Srbija je bila bolja u prvoj četvrtini i kontrolisala je igru, a u trećem dijelu Španiju su vratili Navaro, Garbahosa i Rudi. Ali ekipa Dušana Ivkovića bila je uspješnija u ključnim trenucima i zasluženo će igrati u polufinalu. Španija se neće boriti za medalju", piše španski "As" u uvodnom dijelu teksta o porazu svog tima.

Izvještač primjećuje da je Španija na EP u Poljskoj imala Pau Gasola i sa njim je lako prelazila preko Grčke i Srbije. Ali, u Turskoj je bio komentator.

"Ovo je poraz, ali pravedan poraz. Zaslužili smo poraz, mogli smo i da dobijemo, ali je na kraju odlučio magični potez Teodosića koji nas je koštao titule a vjerovatno će donijeti i prekompoziciju na evropskom košarkaškom nebu", ocijenio je "As".

I "As" i "Marka" ističu izuzetne partije Novice Veličkovića, Marka Kešelja, a posebno Duška Savanovića.

"Marka" citira Hozea Garbahosu, koji je čuvao (ne i spriječio) Miloša Teodosića da postigne čudesnu trojku sa devet metara, koja je odlučila meč.

"Vrlo bolan način da izgubite utakmicu...Trebalo je bolje da se odbranimo, ali šut je bio nevjerovatan", rekao je Garbahosa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC