• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokića kritikuju da je debeo, da se ne trudi... On odgovara: Baš me briga!

Izvor MONDO/Tanjug

Srpski centar se ne obazire na komentare svojih igara, izgleda, pristupa...

Denver Nagetsi ostvarili su 13 pobjeda uz tri poraza na startu sezone, a Nikola Jokić za sada ima prosjek od 16,1 poen po meču, uz 10 skokova i šest asistencija.

Prošle godine, on je spektakularnim igrama podigao očekivanja cijelog svijeta, a ove jeseni kaže da ga ne dotiče bilo čije mišljenje. Ni pohvale kada dobro igra, ni kritike zbog težine, ni statističke brojke, ni bilo šta...

Možda će vas zanimati

Na kritike u pojedinim američkim medijima da se ne zalaže na terenu i da ima višak kilograma, Somborac odgovara da se uopšte ne bavi tuđim komentarima.

"Više ništa ne čitam, prestao sam. To me ne dotiče. Ljudi svašta pretpostavljaju, a ne mogu biti u pravu ili ne. Ako nisu u pravu, samo slegnu ramenima. Ako su u pravu, onda je to dobro za njih", rekao je Jokić, a prenosi Denver Post.

Na zaključak novinara da je ove sezone dao najviše 27 poena u utakmici, a da se takve brojke računaju u "lošiju partiju" Džejmsa Hardena, srpski košarkaš je slegnuo ramenima.

"Da, hvala vam ljudi. Vidite, to je baš lijepo od vas", ironično je dodao.

Iako njegove brojke pokazuju mali pad u odnosu na prošlu godinu (20,1 poen, 10,8 skokova i 7,3 asistencije), odlični centar je istakao da ga cifre ne zanimaju, već samo pobjede.

"Više ne. Kad sam došao u ligu, bilo mi je to u podsvjesti jer se ipak NBA vrti oko statistike i brojeva, ali više me nije briga ni za to ni za skandiranja "MVP" koja mi upućuju. Gotovo je s tim. Mislim da trener, vlasnik, generalni menadžer i igrači, svi samo želimo da pobjeđujemo. To je poenta", zaključio je Jokić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC