• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panatinaikos u Laktašima, Mariću ispunjena želja

Košarkaši grčkog Panatinaikosa doputovali u Laktaše gdje će večeras odigrati prijateljski meč sa Igokeom. "Ispunila mi se želja da dođem u RS", rekao Aleks Marić.

 Panatinaikos u Laktašima, Mariću ispunjena želja Izvor: MONDO

Predvođeni najtrofejnijim evropskim trenerom Željekom Obradovićem košarkaši šampiona Grčke Panatinaikosa na aerodrom u Mahovljanima pokraj Banjaluke sletjeli su u 13 časova i 30 minuta.

U Republiku Srpsku atinski "zeleni" stigli su iz Moskve, gdje su učestvovali na turniru "Aleksandar Gomeljski"osvojivši treće mjesto pobjedom nad Partizanom.

Pnatinaikos je gost Igokee s kojom će večeras od 20.15 odigrati prijetaljski meč i tako uveličati otvaranje nove sportske dvorane u Laktašima kapaciteta 3.500 mjesta.

"Ko god nas pozove mi se uvijek rado odazovemo pozivu, tako smo se odazvali i pozivu da dođemo u Banjaluku. Hvala i ljudima iz Panatinaikosa, koji shvataju šta radimo i šta ova posjeta RS znači", izjavio je za MONDO trener Panatinaikosa Željko Obradović po dolasku na banjalučki aerodrom.

Novi centar Panatinaikosa Aleksandar Marić, koji je ove pojačao atinski klub, rekao je da još prošle sezone dok je bio stanovnik Beograda želio da posjeti Republiku Srpsku id a mu se ta želja sada ispunila.

"Imao sam veliku želju da dodjem u Banjaluku i RS jos prošle godine. Sa Partizanom nisam dolazio, ali evo sad sam u Panatinaikosu i konačno sam došao u RS", rekao je Marić.

Publika u Laktašima imaće priliku da vidi još jednog bivšeg igrača Partizana Milenka Tepića, te Majka Batista, Dru Nikolasa. ANtonisa Focisa, Kostasa Carcarisa, Kostasa Kajmakoglua, Dimitrisa Dijamantidisa i Stratosa Perperoglua.

Utakmicu će sa tribina pratiti predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, legende srpske i jugoslovenske košarke Dejan Bodiroga, Žarko Paspalj, Dragan Kićanović, Predrag Danilović i Zoran Savić te predstavnici Košarkaškog saveza Srbije.

(N. Babić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC