• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko za MONDO: Vujanić ne dolazi u PAO!

"Nisam čitao sportske medije u Grčkoj, ali sa sigurnošću vam mogu reći da Vujanić neće pojačati Panatinaikos", rekao nam je Željko Obradović.

 Željko za MONDO: Vujanić ne dolazi u PAO! Izvor: MONDO

Miloš Vujanić ponovo kod Željka Obradovića u Panatinaikosu!

Tako je glasila vijest koju su prenijeli pojedini grčki mediji... Poslije sjajne individualne sezone u ACB ligi, tokom koje je njegova Mursija nažalost ispala u drugi rang takmičenja, Vujanić se nalazi u potrazi za novim klubom.

Mediji u Grčkoj najavili su da će to biti upravo Panatinaikos, sa kojim je srpski plejmejker u sezoni 2006/07 osvojio "Tripletu", Evroligu, titulu i Kup.

Ali...

"Nisam čitao sportske medije u Grčkoj i ne znam šta pišu. Ali, sa sigurnošću vam mogu reći da Vujanić neće pojačati Panatinaikos", rekao je Željko Obradović za MONDO.

Ovu medijsku spekulaciju, Obradović je "ohladio" odmah poslije utakmice u kojoj su njegovi "zeleni" pobijedili Igokeu na otvaranju Sportske dvorane u Laktašima.

Vujanić, koji je rođen 13. novembra 1980. godine u Loznici, od odlaska iz Panatinaikosa ljeta 2007. godine igrao je za Dinamo Moskvu (2007/08), Efes Pilsen (2008/09) i Mursiju (2009/10).

Njegova karijera bila bi svakako daleko uspješnija da rano nije zaradio hronične probleme sa ligamentima koljena, a kakav bi igrač postao da nije više puta operisan govori i podatak da je bivši košaršak Partizana i Crvene zvezde, tokom sezone 2002/03 bio najbolji strijelac Evrolige.

Tada, u dresu Fortituda, popularni Vujke, igrao je i finale Evrolige.

Sa reprezentacijom Jugoslavije, kao debitant, osvojio je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2002. godine u Indijanapolisu.

(N. Babić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC