• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Težak udarac za "zmajeve" – na Letonce i Grke bez Gordića

Autor agencije/MONDO

Plejmejker Partizana propustiće prve dve kvalifikacione utakmice za Eurobasket 2021. I to nije jedini problem sa selektora Vedrana Bosnića.

 Nemanja Gordić ne igra za BIH protiv Letonije i Grčke Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezentacija BIH u prve dvije utakmice kvalifikacija za “Eurobasket 2021“ protiv Letonije i Grčke igraće bez povrijeđenog Nemanje Gordića, saopštili su u četvrtak iz Košarkaškog saveza BiH.

Okupljanje bh. košarkaša pod vodstvom selektora Vedrana Bosnića zakazano je za 16. februar u Sarajevu, a umjesto Gordića na spisak igrača uvršten je Draško Knežević, košarkaš Sutjeske iz Nikšića.

Možda će vas zanimati

Bosnić se susreo s još jednim problemom, a to je da Ajdinu Penavi njegov klub španska Baskonija nije dala dozvolu da dođe na okupljanje bh. tima. Stoga je selektor BiH uputio naknadni poziv još jednom igraču nikšićkog kluba, a riječ je o Ismetu Sejfiću.

“Nemanja Gordić, igrač KK Partizan Beograd i reprezentativac BiH, na utakmici Evrocupa protiv Virtusa iz Bolonje, doživio je ozbiljnu povredu skočnog zgloba. Iako smo svi očekivali pozitivne vijesti iz KK Partizan i da će svi preduzeti terapijski tretmani osigurati brz oporavak Gordića, ipak nećemo moći računati na učešće našeg košarkaša na narednim kvalifikacijskim utakmicama. Našem Gordiću želimo uspješan oporavak i da se što prije vrati na košarkaški teren u pravoj formi“, saopštili su iz KS BiH. 

BiH će u prvom ciklusu kvalifikacione grupe H odmjeriti snage sa Letonijom 21. februara u Rigi, a tri dana kasnije sa Grčkom u tuzlanskom Mejdanu.

U grupi H je još i Bugarska, a na Eurobasket 2021 plasiraće se tri najbolje plasirane selekcije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC