• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije to više ona Baskonija: Zvezda ne ide tamo samo da bi odigrala meč

Autor mondo.rs

Vladimir Štimac i Marko Jagodić Kuridža znaju koji je meč važniji ove sedmice, ali žele da naprave iznenađenje u Španiji.

 Vladimir-Stimac-i-Marko-Jagodic-Kuridza-pred-Baskonija-Zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u četvrtak gostuje Baskoniji u okviru Evrolige, a taj susret biće specifičan za crveno-bele iz nekoliko razloga.

Jedan od njih je činjenica da trener Dragan Šakota neće biti sa ekipom, dok je drugi važnost meča u ABA ligi, protiv Cedevite u nedelju.

Možda će vas zanimati

Marko Jagodić Kuridža ističe da će sve to morati da se ostavi po strani i da ekipa ostane potpuno fokusirana na ono što ih očekuje protiv Baskonije.


"Očekuje nas dobra ekipa, igraju dosta bolje nego na početku sezone i napravili su određene promene, što u igračkom što u trenerskom kadru. Podigli su se. Igraju sa dosta energije i mi moramo tako da vratimo, da budemo koncetrisani i u napadu i u odbrani. Da ne ponovimo greške iz derbija i utakmice sa CSKA i da vidimo da probamo da dobijemo neku šansu za pobedu", kaže krilni centar crveno-belih.

Zvezda u poslednje vreme rasterećenije igra van Beograda.

"Izgleda da igramo bolje na strani. Nadam se da možemo da odigramo dobru utakmicu. U zadnje vreme smo imali malo više vremena za trening i dobro smo trenirali. Nadam se da ćemo popraviti te neke greške koje smo ponavljali u važnim utakmicama".

Kalin Lukas je novo pojačanje crveno-belih, a Jagodić Kuridža napominje da bi on mogao da bude važan.

"Znači kad dođe jedan takav igrač i da će doneti nešto novo za nas. Pri tome, Čarls (Dženkins, prim. aut.) neće igrati jer je povređen, tako da ima i nekih dobrih i loših stvari, ali to ne sme da utiče na nas", rekao je Jagodić Kuridža.

Vladimir Štimac kaže da će Zvezda imati priliku da igra u lepoj atmosferi.

"Oni su doživeli neke promene, sigurno da nije to ta ekipa od ranije. Mi naravno idemo na svaki meč da pokušamo da pobedimo. Težalk put do tamo, kao i uvek, ali šta je tu je, idemo da damo sve od sebe, da probamo da pobedimo. Tamo je pravi košarkaški ambijent, lepo je za igranje, bio sam tamo više puta i to je jedna dobra atmosfera u kojoj može da se igra super."

On kaže da njegova ekipa zna koji je meč u ovoj nedelji važniji.

"Cedevita nam je sada najbitnija stvar, to svi znamo, spremaćemo se za to, ali dobro je da se kroz utakmicu sa Baskonijom spremimo. Ne idemo tamo samo da bi odigrali, to je sigurno", rekao je Štimac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC