• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kritike u svlačionici FMP-a: Protiv Zvezde MORAŠ sa više ponosa

Autori Mladen Šolak Autori Dušan Ninković

Trener "panter" Vladimir Jovanović otkrio šta je rekao mladim igračima nakon poraza.

 Vladimir Jovanović poslije FMP - Crvena zvezda - Protiv Zvezde moraš sa više ponosa Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je mirno pobedila u Železniku ovog ponedeljka i tako napravila još jedan korak ka osvajanju treće pozicije pred plej-of.

Ubedljivije nego što to govori konačan rezultat (79:87), crveno-beli su ostvarili 14. "jadranski" trijumf ove sezone, i to protiv tima u kojem Vladimir Jovanović razvija Zvezdine talente.

Možda će vas zanimati

 Posle utakmice, trener "pantera" posebno je govorio o nezadovoljstvu igrom i pristupom pojedinih mladih igrača.

"Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi, dominirali su od početka, imali su sjajne procente šuta i zaslužili su veću razliku. Mislim da smo upristojili razliku i zato što je Zvezda u drugom poluvremenu ubacila samo jednu trojku posle čak osam u prvom. Njih nije služio šut, mi smo ubacili neke šuteve i to je prosta matematika. Trebalo je da odigramo čvršće, bolje, pametnije posebno mladi igrači koji su morali da odigraju sa više ponosa, jer nemaju svakog dana priliku da igraju protiv evroligaša i protivnika kao večeras. U tom pogledu nisam zadovoljan", rekao je on.

Upitan na koje igrače misli, Jovanović je rekao...

"Ne bih da ih imenujem, to je za svlačionicu. Otprilike možete da naslutite ko je to. Bitno je da oni znaju i da znaju šta su loše radili i šta bi trebalo da poprave".

Treneru FMP-a postavljeno je i pitanje da li u njegovom timu ima igrača koji bi sledeće sezone mogli da igraju u Zvezdi.

"Daleko je sledeća sezona, a mi imamo puno oscilacija individualno i timski. U nekim momentima pomislim da bi neko i mogao, a onda i da mora da se mnogo radi do evroligaša. Talenta ima, ali moraju da rade mnogo", rekao je Jovanović.

Trener crveno-belih Dragan Šakota čestitao je domaćinu sve napravljeno ove sezone.

"Značaj ove utakmice je nama ipak bio veći, to se videlo naročito u prvom poluvremenu, kada smo bili mnogo angažovaniji i napravili smo neku razliku. Sa druge strane, normalno je da FMP nema u ovom trenutku neke veće ciljeve i zato je ovako izgledala utakmica. FMP je imao jako uspešnu sezonu, naročito u prvom delu, bili su osveženje lige i čestitam im za celu sezonu, na svemu što su postigli - i dobar rezultat i promociju mladih igrača", izjavio je šef struke šampiona, koji ni ove nedelje neće putovati sa ekipom na evroligaško gostovanje zbog zdravstvenog razloga.

Zvezda će sledeću utakmicu odigrati protiv Reala u Madridu u četvrtak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC