• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučka košarkašica i bivša članica Orlova uspjela da napusti Španiju

Autor mondo.ba, agencije

Danas u 12.20 časova, devetnaestogodišnju bh. reprezentativku, kojoj je istekao ugovor u španjolskom timu, ispratilo je osoblje ambasade Bosne i Hercegovine u Španiji koje se u prethodna dva dana posvetilo njenom problemu.

 Banjalučka košarkašica i bivša članica Orlova uspjela da napusti Španiju Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Banjalučanka Dragana Domuzin, seniorska reprezentativka BiH u košarci i nekadašnja košarkašica banjalučkih Orlova, koja je proteklih sedam mjeseci igrala u španskom timu Al-Kaseres, uspjela je da napusti Španiju i letom iz Madrida stigne do Zagreba.

Možda će vas zanimati

Danas u 12.20 časova, devetnaestogodišnju  bh. reprezentativku, kojoj je istekao ugovor u španjolskom timu, ispratilo je osoblje ambasade Bosne i Hercegovine u Španiji koje se u prethodna dva dana posvetilo njenom problemu.

''Broj oboljelih u Madridu je trenutno 11.178, jutros je taj broj bio 9.942, a tačno prije sedam dana 1.500. U ponoć su zatvoreni granični prelazi, u zemlju mogu ući samo kamioni s robom, španski državljani i ljudi koji imaju stalni boravak'', rekla je je za Fenu ambasador Bosne i Hercegovine u Španiji Danka Savić, govoreći o trenutnoj situaciju u zemlji koja je nakon Italije najviše zahvaćena pandemijom COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2.

Savić je istakla da su predviđanja da će naredni dani biti vrlo teški, tačnije narednih desetak dana, a nakon toga se očekuje poboljšanje situacije i konkretni rezultati zbog mjera koje su poduzete prethodnih dana.

U Španiji je od 14. marta, pojašnjava Savić, donesena mjera o potpunoj restrikciji kretanja (može se ići samo u samoposlugu, apoteku i na posao ako za to postoji odobrenje, odnosno ako je neophodno da se ide).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC