• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Mnogo toga za popravku

Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović nije mogao biti zadovoljan igrom u porazu od Žalgirisa u Kaunasu.

 Jovanović: Mnogo toga za popravku Izvor: MONDO

Da su crno-bijeli pružili dobru partiju i pobijedili predstavnika Litvanije, napisali bismo da je Vlada Jovanović imao evroligaški "debi iz snova" na poziciji šefa stručnog štaba.

Ovako, može se iskoristiti sasvim suprotna fraza. Na primjer, da ga očekuje "neprospavana noć"...

Uz ogradu da je Žalgiris "dobra ekipa, koja je motivisana da novu sezonu učini mnogo boljom od prethodne", Jovanović je konstatovao da njegov tim "igrom nije zadovoljio nivo na kojem se takmiči".

"Porazom na otvaranju Evrolige ne možemo biti zadovoljni. Imamo prostora za napredak i treba mnogo toga da popravimo", prenosi njegovu izjavu zvanični sajt kluba.

"Svaka utakmica u cjelini mora da nam izgleda kao posljednja tri minuta protiv Žalgirisa. Pravi, maksimalan odnos prema odbrani i prema napadu. Moraju svi da se bore. Ako tako ne bude, sigurno je da ćemo i dalje imati probleme", realan je mladi stručnjak.

"Nismo uspjeli da iskontrolišemo skok. Onog trenutka kada nam je to pošlo za rukom, kada smo ušli u svoj ritam i krenuli da ih napadamo pod košem, gdje smo najjači, nismo bili precizni sa linije penala. Na kraju utakmice skupilo se devet promašenih bacanja na izuzetno loš procenat šuta za tri poena. U pojedinim trenucima, u rotaciji igrača, lako smo gubili loptu ili ispadali iz napada", analizirao je utakmicu Jovanović.

Posebno poglavlje predstavlja debi Amerikanca Olivera Lafajeta, najnovijeg u nizu tamnoputih plejmejkera u Partizanu.

"Jasno se vidjelo da je on samo dva dana sa nama i da još nije ušao u sistem napada i odbrane. Neke greške koje smo pravili proizilazile su, između ostalog, iz tog razloga, ali to nije njegova krivica, s obzirom na kratak period koji je proveo sa nama".

Partizan će pokušati da se oporavi i u nedelju pred svojim navijačima savlada Cedevitu, u okviru četvrtog kola NLB lige. Tako bi u znatno vedrijoj atmosferi očekivao duel sa Himkijem naredne srijede.

"Idemo dalje i nadamo se da ćemo biti bolji", zaključio je nasljednik Duška Vujoševića.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC