• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebrona iznervirao tekst na portalu CNBC: Niko ništa da ne otkazuje!

Autor mondo.rs

"Vidio sam neke tekstove o tome kako izvršni direktori i agenti razgovaraju o prekidu sezone", napisao je Džejms par sati kasnije na Twitter profilu.

 Lebron-Dzejms-na-Twitteru-Niko-da-ne-otkazuje-NBA-sezonu Izvor: Guliver, Harry How/Getty Images North America

Lebrona Džejmsa (35) neprijatno je iznenadio poduži tekst na portalu TV mreže CNBC, jednog od vlasnika prava na prenose NBA utakmica, u kom se - najkraće rečeno - nagoviještava sve izvjesniji prekid sezone 2019/29.

CNBC, pozivajući se na izvore u vrhu lige, navodi da je veliki broj visokih funkcionera u 30 NBA timova prihvatio realnost i počeo razgovore o završetku takmičenja.

Možda će vas zanimati

"Vidio sam neke tekstove o tome kako izvršni direktori i agenti razgovaraju o prekidu sezone", napisao je Džejms par sati kasnije na Twitter profilu.

"To apsolutno nije tačno. Niko koga poznajem nije rekao tako nešto", dodao je i ponovio ranije iznijet stav da Los Anđeles Lejkersi, i on lično, žele da igraju.

"Sve dok su svi bezbjedni, mi smo za to se sezona odigra do kraja. Ja sam spreman i moj tim je spreman. Niko ništa da ne otkazuje!", naglasio je Džejms, koji je u jednom video intervjuu rekao da nikad ne bi mogao da se pomiri sa odlukom o poništavanju sezone.

Prošlo je mjesec i po dana od odluke komesara lige, Adama Silvera, da obustavi takmičenje na 20 utakmica do kraja ligaškog dijela sezone i pred kompletan plej-of. U međuvremenu, Sjedinjene Američke Države izbile su na prvo mjesto po broju zaraženih i preminulih od korona virusa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC