• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Znam odakle vjetar duva

Trener CSKA pobrao je aplauze poslije utakmica sa NBA timovima, ali se našao u problemu zbog poraza na startu Evrolige.

 Vujošević: Znam odakle vjetar duva Izvor: MONDO

Duško Vujošević više ne radi u Srbiji, ali itekako je dobro informisan šta se u Srbiji piše i priča, posebno u košarkaškoj javnosti.

Sudeći po izjavi koju je trofejni stručnjak dao dnevnom listu "Sport", neko se prethodnih dana naslađivao lošim skorom CSKA na startu Evrolige (0-2)...

"Ne morate da budete košarkaški ekspert, pa da shvatite zašto se dogodio poraz od Armani Džinsa u Moskvi, kada smo poslije boravka u SAD 'iz aviona' izašli na parket. Još je jasniji poraz od Panatinaikosa u Atini", počeo je Vujošević.

"Objašnjenja su neophodna jedino pojedincima u Srbiji, koji sve ranije uspjehe Partizana lakše podnose uz nove neuspjehe CSKA. Znam odlično odakle vjetar duva, ko su mentori, a ko izvršitelji, ali niti mi pada na pamet niti imam vremena da se bavim tim stvarima".

Vujošević je zapitao da li je čudo da CSKA kao gost izgubi od kompletnog Panatinaikosa, koji sa Željkom Obradovićem ima već decenijski kontinuitet.

"Naš problem su povrede, jer smo odigrali bez Hrijape i Kauna, a već u trećem minutu se povrijedio Šiškauskas. Mislim da smo, uprkos svemu, dobar dio utakmice odigrali na visokom nivou. Bila su dovoljna dva minuta dekoncentracije da protivnik stekne nedostižnu prednost".

Dojučerašnji trener Partizana sa oduševljenjem je primio vijest o padu Himkija u Pioniru.

"Drago mi je zbog kluba koji je utisnuo neizbrisiv pečat na moju karijeru, kao i zbog mog nasljednika Vlade Jovanovića. Kao i svih prethodnih godina, publika u Pioniru je nešto posebno. Uz takvu podršku i mrtvi bi ustali da igraju", zaključio je Vujošević priču za "Sport".

(MONDO, foto: cskabasket.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC