• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Duško bez pobjede i trojice igrača!

Bez pobjede u prva dva kola Evrolige i sa tri ozbiljno povrijeđena košarkaša, nosioca igre, CSKA našeg Duška Vujoševića putuje u Španiju na duel sa Valensijom.

 EL: Duško bez pobjede i trojice igrača! Izvor: MONDO

Najinteresantniji okršaji trećeg kola Evrolige za košarkaše, koji su na programu u srijedu, igraju se u Valensiji i Atini, gdje će gostovati moskovski CSKA, ondosno španska Unikaha.

Trener Moskovljana Duško Vujošević na startu sezone suočio se sa dosta problema. Nakon dva kola u elitnom takmičenju njegovi izabranici su bez pobjede, a Litvanac Ramunas Šiškauskas će zbog povrede odsustvovati sa terena narednih mjesec dana.

I ne samo to, u utorak, stigla je vijest da se teško povrijedio i centar Aleksandar Saša Kaun, koji će navodno morati da operiše lijevo koljeno u SAD i da zbog toga neće moći da igra tri mjeseca!

Od ranije, povrijeđen je i kapiten Viktor Hrijapa.

Valensija, koju na terenu predvode Robertas Javtokas, Dušan Savanović i Viktor Klaver, sigurno nije protivnik za "vađenje", tako da je iskusni stručnjak na još jednom velikom ispitu.

Olimpijakos je krenuo silovito, upravi i igračima su "puna usta" najviših ambicija, ali tim Dušana Ivkovića neočekivano je zaustavljen u drugom kolu na gostovanju nejakom nemačkom Bambergu.

Crveno-bijelima sada predstoji težak duel u Pireju sa Unikahom, koja može da "pomrsi račune" favoritima u grupi - Realu i Olimpijakosu.

Mnogo manje atraktivni Bamberg će ugostiti belgijski Šarlroa.

U Grupi A, gde se nalazi i prvak Srbije Partizan mt:s, u srijedu su na programu dva meča.

U Moskvi će Himki dočekati glavnog favorita Kahu Laboral, a u susretu nepredvidivih rivala poljski Prokom gostovaće u Kaunasu litvanskom Žalgirisu.

Italijanski Montepaski tradicionalno izlazi lako na kraj sa zagrebačkom Cibonom, pa se očekuje da u srijedu u Sijeni neće biti iznenađenja.

Milanski Armani pokazao se kao ekipa čije je rezultate teško prognozirati. Nakon senzacionalnog trijumfa u Moskvi, Italijani su izgubili na svom terenu od ljubljanske Olimpije. U trećem kolu gostuju favorizovanom Efes Pilsenu u Istanbulu.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC