• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Njujorku derbi Istoka, Oberto se povukao

Njujork Niksi pobijedili Čikago a Oklahoma Siti je bio bolji od Portlanda. Argentinac Oberto objavio kraj karijere zbog problema sa srcem.

 NBA: Njujorku derbi Istoka, Oberto se povukao Izvor: MONDO

Njujork se ponovo "pita" u NBA ligi. Niksi igraju kvalitetnu i atraktivnu košarku a to su najbolje osjetili stari rivali sa Istoka, Čikago Bulsi koji su poraženi rezultatom 120:112.

Trio Stodemajer - Felton - Galinari koji gotovo da ne izlazi iz igre, predvodio je Nikse do pobjede, iako je pucačka zvijezda večeri bio bek Toni Daglas koji meč završio sa rekordom karijere od 30 poena.

Njujorkova spoljna linija rasturila je Bulse, ubacivši im čak 16 trojki (Daglas 5, Galinari i Felton po 4), što je doprinijelo da Nikse već na poluvremenu ubace fantastičnih 70 koševa.

Kod domaćina je briljirao Derek Rouz sa 24 poena i 14 asistencija.

U drugom meču bilo je mnogo neizvjesnije. Nenad Krstić i drugovi odnijeli su vrijednu pobjedu iz Portlanda 107:106 poslije produžetka. Naravno, najbolji je bio Kevin Durant sa 28 poena i 11 skokova. Identičan učinak imao je i Rasel Verstbruk, dok je srpski centar meč završio sa 7 poena i 3 skoka. Kod Portlanda se najviše istakao Lamarkus Oldridž sa 22 koša.

Ipak najveća vijest iz Portlanda stigla je van terena. Prije meča saopšteno je da se Argentinac Fabricio Oberto hitno povlači iz košarke zbog srčanih problema koji su uočeni na utakmici sa Milvokijem u utorak uveče.

"U pitanju je tahikardija i brzo sam odlučio da okončam karijeru jer su mi važniji zdravlje i moja porodica od bilo čega drugog", rekao je Argentinac koji je sa uspjehom odigrao šest NBA sezona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC