• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA podržao Vujoševića

Predsjednik "armejaca" Andrej Vatutin izjavio je da menadžment kluba neće na seriju poraza reagovati drastičnim mjerama.

 CSKA podržao Vujoševića Izvor: MONDO

CSKA se poslije trećeg kola Evrolige nalazi na neuobičajenoj poziciji, sa skorom na koji niko u Moskvi nije navikao (0-3).

Prva dva poraza - od Armani Džinsa i Panatinaikosa - prošla su bez velike buke, ali treći - od Valensije sa 25 poena razlike - nije mogao, jer se na gostovanju u Španiji od ekipe očekivala bolja reakcija.

Kao i obično, prvi se na udaru našao trener Duško Vujošević. Po povratku kući obavio je hitan razgovor sa Vatutinom, poslije čega je uprava CSKA odlučila da podrži dojučerašnjeg stratega Partizana.

"Unutar ekipe se radi na otklanjanju grešaka. Razumijem da svi očekuju da napravimo neki rez, da bude ostavki ili otkaza, ali moram da istaknem da takvih odluka neće biti", rekao je Vatutin agenciji RIA Novosti.

Klub je kao razloge lošeg starta u Evroligi uvažio težak raspored i povrede nekolicine važnih igrača - Šiškauskasa, Hrijape i Kauna (u četvrtak operisao koljeno i vratiće se na teren tek u februaru).

"Zaista je previše povreda. Pitate me u kakvom su stanju ti igrači? U lošem. Nijedan se u dogledno vrijeme neće vratiti u tim", dodao je Vatutin.

Navijačima su se obratili i košarkaši CSKA, porukom da ostanu uz njih kada je teško.

"Nije sve izgubljeno. Vjerujemo da je sezona dovoljno duga, da uz vašu podršku i naporan rad na poboljšanju igre možemo da uđemo u seriju pobjeda. Godinama ste nas podržavali u dobru i u zlu, nemojte nam sada okrenuti leđa. Daćemo sve od sebe da postanemo tim na koji ćete biti ponosni", stoji u pismu objavljenom na zvaničnom sajtu kluba.

Niko iz uprave to nije rekao, ali podrazumjeva se da je pobjeda u meču narednog kola sa Olimpijom prvorazredna obaveza. Ljubljančani će doputovati u Moskvu kao lideri grupe sa skorom 3-0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC