• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojaković: Ostaću profesionalac

Srpski veteran tvrdi da je spreman da igra, ali da neće praviti problem zbog toga što više nije ni na klupi Nju Orleans Hornetsa.

 Stojaković: Ostaću profesionalac Izvor: MONDO

Dok njegova ekipa bilježi najbolji start sezone u istoriji (6-0), Predrag Stojaković gleda utakmice u odijelu.

Na prva dva meča igrao je u prosjeku deset minuta, treći presjedio na klupi, a na posljednja tri se nije "skidao". Na tom polju, izgleda, neće biti promjena.

"Očigledno je da nisam u planovima trenera i kluba. Ne mislim na dugoročne planove, već na sezonu koja je u toku", rekao je Stojaković lokalnom listu.

"Tako je kako je. U jednom trenutku svi moramo da krenemo dalje sa svojim karijerama i životima. Ja sam profesionalac, profesionalac ću i ostati. To je sve što mogu da kažem".

Svojevremeno jedan od najboljih šutera NBA lige, sa 33 godine više ne može da ponudi mnogo toga - osim šuta. Tako bar misli novi trener Monti Vilijams.

"Osjećam se odlično, nisam bio bolje u posljednje dvije-tri godine. Pričali smo i shvatio sam da nemamo iste planove. Poštujem naš klub i stručni štab, poštuju i oni mene. Ali, okrenuli smo novu stranicu", zaključio je Peđa.

S obzirom na to da je u posljednjoj godini ugovora, koja NBA igračima po pravilu donosi najviše novca, Stojaković se nalazi u apsurdnoj situaciji: plaćen je 183.000 dolara po utakmici u kojoj ne učestvuje!

I to je Amerika...

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije debitovao je u dresu Sakramento Kingsa (1998/99), a prije Nju Orleansa, kratko je igrao za Indijana Pejserse.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC