• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Pali Lejkersi, pao Majami

Samo tri utakmice u NBA ligi - a puno uzbuđenja! Glavni kandidati za titulu su poraženi.

 NBA: Pali Lejkersi, pao Majami Izvor: MONDO

Lejkersi i Boston su već nekoliko godina dominantni timovi u NBA ligi, a ljetošnji transferi trebalo su da uvedu Majami Hit u red timova koji će im pokvariti zabavu u finalima.

Međutim, za sada na Istok ništa novo, pošto je Boston već drugi put ove sezone pobijedio "Veliku trojku" Majamija. Ovaj put rezultatom 112:107 i to u Majamiju.

I dok domaćin razlog poraza može da pronađe u očajnoj partiji Dvejna Vejda koji je iz igre šutirao jadnih 2-12 i meč završio sa 8 poena, Seltiksi ponovo, kao i u mnogim drugim velikim utakmicama slave fantastičnog veterana Reja Alena. On je noćas ubacio 35 poena Majamiju, uz šut za tri poena 7-9. Radžon Rondo imao je 16 asistencija a Pol Pirs je "pomogao" sa 25 poena.

Kod Hita, Lebron Džejms bio je blizu trip dabla sa 35 koševa, 10 skokova i 9 asistencija, ali je očigledno to nedovoljno da se pokrene ekipa Hita ako zakaže Dvejn Vejd.

Kobi Brajant ponovo je ušao u istoriju NBA lige. Sada kao najmlađi igrač koji je dostigao 26.000 postignutih poena. Prošle noći ubacio je ovosezonski rekord - 34, ali su njegovi Lejkersi prvi put poraženi u novoj sezoni, i to od ekipe Denvera rezultatom 118:112. Nagetse je predvodio Karmelo Entoni sa 32 poena i 13 skokova.

Neizvjestan meč Denver je prelomio pri rezultatu 105:103 za Lejkerse, kada su poslije nekoliko dobrih odbrana i kontra napada napravili seriju 11:0 što je bilo dovoljno za pobjedu.

U trećem meču odigranom u četvrtak Čikago je deklasirao Golden Stejt koji je igrao bez Dejvida Lija sa 120:90.

Derek Rouz imao je učinak od 22 poena i 13 asistencija, Britanac Luol Deng 26 poena, 11 skokova i 6 asistencija. Kod poražene ekipe Vladimir Radmanović odigrao je više od 20 minuta i meč završio sa 9 poena i 6 skokova.

(MONDO, foto:AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC