• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda tražio tajm-aut od KSS

Dušan Ivković bliži ostanku nego odlasku sa mjesta selektora srpskog nacionalnog tima, ali još nije rekao da. "Pare nisu problem", kaže Kapičić.

 Duda tražio tajm-aut od KSS Izvor: MONDO

Dušan Ivković će, možda, ostati selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Čovjek koji je najzaslužniji što Srbija ponovo ima "prezime" - "Zemlja košarke", zatražio je, da se tako izrazimo, tajm-aut poslije razgovora sa čelnicima nacionalnog saveza u četvrtak uveče u Atini.

"Dugo smo razgovarali, a opšti utisak je krajnje pozitivan. Ipak, definitivni dogovor nije postignut, ali iz Atine nosim dobre vijesti. Objektivno, on tokom ovog razgovora nije mogao da donese konačnu odluku. Mi to od njega nismo ni očekivali, ni tražili. Međutim, iz razgovora sam mogao da naslutim da on i dalje ima ambicije da bude selektor", prenio je za beogradske medije utiske iz razgovora predsjednik KSS Dragan Kapičić.

Da li će Ivković nastaviti sjajan posao sa nacionalnim timom ne zavisi samo od njega i KSS, već i od njegovog kluba Olimpijakosa, koji bi trebalo da "aminuje" eventualni dogovor iskusnog stručnjaka i srpskog saveza.

Činjenica je da KSS duguje Ivkoviću devet plata (180.000 evra), potom premije za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu (300.000 evra). Ali, prema tvrdnjama Kapičića to nije kamen spoticanja u razgovorima sa selektorom.

"Selektoru smo sve objasnili i kakvo je realno stanje u Savezu. On prepoznaje probleme sa kojima se suočavamo i ima razumijevanja. Od finansijske situacije njemu je mnogo bitnija struktura KSS", kaže Kapičić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC