• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Žestoko do pobjede!

Šampion Srbije dočekuje u srijedu Kahu Laboral. Crno-bijeli najavljuju žestoku borbu za pobjedu koja im u nastavku takmičenja može donijeti mnogo.

 CRNO-BIJELI: Žestoko do pobjede! Izvor: MONDO

Partizan mt:s u petom kolu Evrolige dočekuje u Pioniru Kahu Laboral, ekipu koja je prošle sezone pobijedila Barselonu i okitila se titulom u ACB ligi.

Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović ocijenio je uoči utakmice protiv španskog predstavnika da bi bilo neozbiljno prijetiti prvaku najjačeg nacionalnog šampionata na Starom kontinentu.

Jovanović je pred okršaj sa nosiocem Grupe A istakao da mu je "najveća želja da se utakmica igra žestoko svih 40 minuta" i da "crno-bijeli" do samog kraja zadrže šanse za veoma važan trijumf.

"Prije početka takmičenja u Evroligi Kaha Laboral je važila za prvog favorita u našoj grupi. Iako su u posljednja dva meča doživjeli iznenađujuće poraze, Baskijci i dalje predstavljaju veoma neugodnog rivala za svaku ekipu u Evropi", rekao je Jovanović.
Mladi stručnjak smatra da je najveći kvalitet sljedećeg Partizanovog protivnika "prepoznatljivi sistem" koji je uspostavio crnogorski trener Duško Ivanović.

"Njemu je uprava dala 'odriješene ruke'. Uočljivo je da Ivanović angažuje igrače koji se na lak način uklapaju u njegov koncept rada. Ovog ljeta otišao im je možda i najveći as Brazilac Tjago Spliter, a od igrača koje su angažovali ističe se poljski reprezentativac David Logan", prenio je Jovanović.

On je napomenuo da je reprezentativac Španije Fernando San Emeterio "vezivno tkivo" za igru najboljeg tima Baskije i u odbrani i u napadu i dodao da njegovi učenici nikako ne bi smjeli da zanemare srpskog internacionalca i doskorašnjeg prvotimca Crvene zvezde Nemanju Bjelicu.

"Naš protivnik je standardni evroligaš koji već godinama unazad postiže odlične rezultate u najkvalitetnijem kontinentalnom klupskom takmičenju. Minula dva kola pokazala su da su ranjivi, ali mi se ne zavaravamo time. Svjesni smo da bi trijumf nad Špancima za nas predstavljao pravi podvig", poručio je Jovanović koji nema kadrovskih problema.
Kapiten Petar Božić složio se sa ocjenom šefa stručnog štaba da je Kaha Laboral najveći favorit za osvajanje prvog mjesta u A grupi.

"Prepustićemo našem rivalu ulogu favorita. Očekujemo prepunu dvoranu i sjajnu atmosferu koju umeju da prirede naši navijači. Na nama je da pružimo maksimum i da se borimo do samog kraja", zaključio je Božić.

Ukoliko crno-bijeli pobijede učenike Duška Ivanovića prvi put ove sezone imaće pozitivan skor (3:2). Utakmica Partizan - Kaha Laboral igra se u srijedu od 20.45, a sudiće Drabikovski (Poljska), Roka (Italija) i Rižik (Ukrajina).

Ulaznica za utakmicu više nema!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC