• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Karmelo i Niksi u centru pažnje

Protekle večeri u centru pažnje bio Karmelo Entoni, koji je igrao protiv kluba za koji mnogi tvrde da će biti njegova buduća kuća.

 NBA: Karmelo i Niksi u centru pažnje Izvor: MONDO

Denver je pobijedio Njujork sa 120:118 a Karmelo Entoni je i pored 26 poena pružio prosječnu partiiju, uz pet izgubljenih lopti i slab procenat šuta (7-21) bio zvijezda večeri.

Zbog višenedeljnih glasina o neizbježnom trejdu najboljeg igrača Denvera u Njujork, svi su pitali kako će Entoni igrati protiv Niksa, da li će ih "štediti", da li će ga Amare Stodemajer i ostali igrači Njujorka poslije meča zvati u "Veliku jabuku".

Međutim ništa od toga se, bar prema riječima učesnika meča nije desilo. Entoni je igrao pošteno do kraja, a Stodemajer kaže da o eventualnom trejdu niko na parketu nije progovorio ni riječ.

"Ma ni riječ nismo o tome progovorili. Oni pokušavaju do pobijede , mi takođe. Bili su odlični večeras, ali i mi smo", kratko je novinarima poslije utakmice rekao Entoni.

Čikago je zabilježio četvrtu uzastopnu pobjedu. Predvođeni sjajnim Derekom Rouzom koji je ubacio 33 poena, Bulsi su savladali Hjuston sa 97:92. Kod Rokitsa je ponovo najbolji bio Argentinac Luis Skola sa 27 poena.

Kobe Brajant je ubacio 31 poen za 33 minuta Milvokiju, za laganu pobjedu Lejkersa od 118:107. U duelu dvije slabije ekipe sa Istoka Vašington je pobijedio Toronto sa 109:94. I bez Džon Vola, Voriorsi su bili ubjedljivi, a briljirao je, kao nekad, Gilbert Arenas, sa učinkom od 20 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Portland je pobijedio Memfis sa 100:99, Atlanta Indijanu sa 102:92, dok je Filadelfija doživjela i deveti poraz u 11 utakmica, ovog puta od Klivlenda, rezultatom 101:93.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC