• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lešić treći "partizanovac" u Zvezdi

Krilni centar potpisaće troipogodišnji ugovor sa crveno-bijelima i opet postati klupski drug Strahinje Miloševića i Darka Balabana.

 Lešić treći "partizanovac" u Zvezdi Izvor: MONDO

Godinama nije bilo prelazaka iz redova prvaka Srbije u tabor "vječitog rivala". Monotoniju je 2007. prekinuo Boris Bakić, a ove jeseni su njegovim stopama krenuli Balaban, Milošević i konačno Sava Lešić (22 godine, 203 cm).

Lešić je pored Džejmsa Gista i Branislava Đekića postao višak na poziciji "četiri", pa je zaključak bio da nema razloga za daljim boravkom na margini prvog tima crno-bijelih.

Dugo se dvoumio, a u izjavi "Sportskom žurnalu" otkrio da je "prelomio" poslije razgovora sa sjajnim prijateljem, Nemanjom Bjelicom, koji je takođe bio član oba velika beogradska kluba!

"Bjelica mi je rekao da moram da rizikujem i da se njemu rizik maksimalno isplatio. Odgovorio sam da će se onda isplatiti i meni, s obzirom na to da sam uvijek bio bolji od njega", našalio se Lešić.

Prema njegovim riječima, osjećaj poslije prelaska u redove najvećeg rivala je "super".

"Prešao sam iz jednog u drugi veliki klub. Zvezda je uvijek Zvezda, ma gdje se nalazila. Ekipa je mlada, kvalitetno se radi i to su mi bili glavni motivi".

Vjerovatno je dobro što će pravo nastupa steći tek 1. januara, pa neće debitovati za Zvezdu baš u "vječitom derbiju" (nedjelja, 17.00).

"Iskoristiću taj period da se što bolje uklopim u ekipu. Već sam razgovarao sa trenerom Uvalinom, biću spreman za prvu utakmicu".

Lešić je dodao da nije puno tugovao poslije rastanka sa Partizanom, jer je Zvezdina ponuda ubrzo stigla, a njemu je, kao mladom igraču, bilo bitno da ostane u NLB ligi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC