• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea "sa receptom" za Krku

U Igokei optimisti pred gostovanje kod Krke u okviru osmog kola NLB lige. "Možemo se nadati trijumfu" poručio trener slobodan Klipa.

 Igokea "sa receptom" za Krku Izvor: MONDO

Igokea je jedno od prijatnjih iznenađenja NLB lige ove sezone. Klub iz Aleksandrovca ima skor od četiri pobjede i tri poraz, a sa dobrim rezultatima planiraju da nastave i na gostovanju kod povratnika u NLB ligu Krke.

Košarkaši Krke i Igokee ukrstiće koplja u nedjelju u 17 časova, a Aleksandrovčani uz dužno poštovanje protivnika smtraju da mogu da izađu kao pobjednici.

"Mislim da imamo kvalitet da pobijedimo slovenačkog predstavnika iako su oni pokazali da su zaista opasni. Najbolji strijelac im postiže u prosjeku 12 poena što govori da su pravilno raspoređeni i da im je glavni kvalitet timska igra iz koje iskoči poneki pojedinac", kaže trener Igokee Slobodan Klipa.

On smatra da njegov tim mora i može da zaustavi centre slovenačkog tima, ali i da obrati pažnju na spoljnu liniju.

"Krka je nesrećno poražena od Radničkog i Olimpije i mogla je imati bolji skor u NLB ligi. Kući su izgubili od Cedevite i teško su dobili Zagreb. Ukoliko mi odigramo kvalitetno predstojeći meč možemo se nadati trijumfu", ističe Klipa.

Optimista je i Slovenac u redovima Igokee Nebojša Joksimović.

"Krka je prijatno iznenađenje s obzirom d aje povratnik u NLB ligu. Mislim d ami imamo svoje šanse u predstojećem meču. Moramo ići u Sloveniju sa uvjerenjem da možemo odigrati kvalitetno i dobiti protivnika na njegovom parketu", kaže Joksimović.

Joksimović upozorava ne nakoliko pojedinaca poput Petrova, Ikonića, Paviča i Vukera ali ističe da je glavni kvalitet Krke timska igra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC