• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Gasol ne zna da promaši!

Prvo je Met Barns u petak, u pobjedi nad Minesotom (112:95) ubacio 24 poena, bez promašaja iz igre, a onda ga je dva dana kasnije, u nedjelju, nadmašio Pau Gasol.

 NBA: Gasol ne zna da promaši! Izvor: MONDO

Španski košarkaš je u mučenju Golden Stejt Voriorsa u Stejpls Centru (117:89), postigao 28 poena, bez da je promašio iz igre, a na kraju je presjedio posljednju četvrtinu na klupi! Uz pomoć Kobija Brajanta, koji se nadovezao sa 20 poena, Lejkersi su još u prvom poluvremenu došli do 30 poena prednosti protiv gostiju iz San Franciska i već tada bilo je jasno da će zabilježiti 11. uzastopnu pobjedu nad lokalnim rivalima.

"Met mi je rekao: 'Dobro došao u klub'. Odgovorio sam mu: 'Srećan sam što sam tu'. Nevjerovatno je da su se takve dve partije dogodile u dve uzastopne utakmice", rekao je Gasol, svjestan da je granicu od 20 poena, bez promašaja, probio samo legendarni Barkli.

Vladimir Radmanović bio je starter u timu Voriorsa i za 18 minuta u igri protiv bivšeg kluba postigao je devet poena, uz četiri skoka i tri izgubljene lopte.

Šampioni Lejkersi pobjedom nad Golden Stejtom, koji je sredinom utakmice ostao bez najboljeg igrača Monte Elisa, došli su do skora 12-2.

Prvi put ove sezone, poraženi finalista iz 2009, Boston Seltiksi doživjeli su dva uzastopna poraza. Poslije Oklahoma Siti Tandera (84:89), pobijedili su ih i košarkaši Toronto Reptorsa, koji su na taj način prekinuli niz od osam poraza u susretima sa Bostonom - 102:101.

Pol Pirs imao je šut za pobjedu Seltiksa u Kanadi, ali je promašio...

Prije ove utakmice, Toronto je izvršio trejd sa Nju Orleansom u kojem su učestvovala petorica košarkaša, ali novajlije u timu Reptorsa, Predrag Stojaković i Džerid Bejles nisu igrale u meču sa Bostonom. Prema najavama, Stojaković će za novi klub debitovati u srijedu protiv Filadelfije.
EZULTATI:

Toronto - Boston 102:101
/Barnjani 29 - Robinson 22/

Detroit - Vašington 115:110*, 102:102
/Hamilton 27 - Mekgi 20, 17 sk/

Sakramento - Nju Orleans 71:75
/Grin 15 - Vest 17/

LA Lejkers - Golden Stejt 117:89
/Gasol 28 - Rajt 16/

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC