• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušku Vujoševiću gori pod nogama

Vujošević je doveden u CSKA da u naredne tri godine napravi ekipu kadru da se popne na vrh Evrope. Da li će imati vremena za to?

 Dušku Vujoševiću gori pod nogama Izvor: MONDO

Duško Vujošević je u sve težoj situaciji. Poslije niza neuspjeha u Evroligi, CSKA je pretrpio i prvi poraz u ruskom prvenstvu od Uniksa (69:71) i to na svom parketu.

"Armejci" su u krizi, to je jasno, a do sada je Vujošević uživao podršku uprave kluba. U meču protiv Uniksa, CSKA je propustio niz prilika da prelomi meč, a uz to očajno je šutirao i sa linije slobodnih bacanja.

U srijedu u Milanu, CSKA igra možda i najbitniji meč u evroligaškoj sezoni protiv Armani Džinsa. Eventualni neuspjeh značio bi i sasvim sigurno rastanak Vujoševića i "armejaca".

"Svaki poraz podiže pritisak na ekipu pred naredni meč. Tim je želio da igra u ovom meču, dobro smo igrali odbranu, ali nismo dobro skakali i imali smo čak 17 izgubljenih lopti. Uz to smo loše šutirali u ključnim trenucima. Uniks je dobro odigrao, dobro se spremio za nas. Očigledno je da su oni bili rasterećeniji, jer CSKA uvijek mora da ide na pobjedu, pogotovo u Moskvi. Što se tiče motivacije mojih igrača - znate, nismo u obdaništu. Svaki igrač treba da razmišlja o svojoj motivaciji i da doprinese ukupnoj motivaciji tima. Naravno, odgovornost je i na treneru", rekao je Vujošević poslije novog neuspjeha.

Ipak, zamjerio je svojim igračima što ne preuzimaju odgovornost u trenucima kada se "lomi" utakmica.

Izgleda da i podrška Vujoševiću od čelnih ljudi kluba nije više tako čvrsta kao što je bila do sada.

Predsjednik kluba Andrej Vattutin izrazio je nezadovoljstvo igrama tima, rekavši da nešto mora da se mijenja.

Ipak, u ponedjeljak je za RIA Novosti rekao da Vujošević još ima kredita i da uprava, za sada, ne namjerava da pravi promene na mjestu trenera.

"To što je Vujošević podnio ostavku na mjesto selektora Crne Gore nema veze sa ovim što se dešava u CSKA. Tu odluku je donio još prije nekoliko nedjelja. Podrška Vujoševiću kao treneru za sada nije upitna. Dok je tako, on je trener CSKA", rekao je Vatutin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC