• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mt:s moli navijače: Ne bacajte ništa

KK Partizan mt:s zamolio je svoje navijače, uoči meča sa Žalgirisom, da ne ubacuju ništa u teren, jer će klub ponovo biti pod sankcijama.

 Partizan mt:s moli navijače: Ne bacajte ništa Izvor: MONDO

U saopštenju kluba iz Humske navedeno je da je zbog ubacivanja raznih predmeta u teren tokom mečeva sa Makabijem i Kahom Laboral, klub morao da plati 4.500 evra.

Zbog ubacivanja papiratnih lopti tokom meča sa Makabijem Partizan će morati da plati 2.000 evra, a upaljači i novčići koji su doleteli sa tribina tokom utakmice sa Kahom Laboral koštaju klub iz Humske dodatnih 2.500 evra.

"Fer i korektno navijanje je jedan od uslova za dobru organizaciju samog susreta, i vjerujemo da naši navijači mogu da se suzdrže od ubacivanja predmeta na teren. Uzbuđenja tokom utakmice i sva dešavanja na parketu često mogu da izazovu reakcije koje nisu primjerene sportskom borilištu. U tom slučaju naš klub biva sankcionisan od strane Evrolige i dužan je da plati određenu novčanu kaznu za svaki, pa i najsitniji prekršaj", saopšteno je iz Partizana mt:s.

Uprava crno-bijelih upozorila je da organi Evrolige uvijek drže na oku Partizan i njegove navijače i da bi, ako se ponove slični incidenti, mogla da bude izrečena teža kazna, na primjer odigravanje utakmice bez publike.

"Evroliga je sasvim jasna po pitanju ponavljanja ovakvog ponašanja, novčane kazne svakim novim prekršajem su sve veće, a samim tim bliži smo i onoj najrigoriznijoj - odigravanje utakmice pred praznim tribinama. To je nešto što svi zajedno moramo da izbjegnemo i primjernim ponašenjem sačuvamo naš domaći teren, koji crno-bijelom timu daje dodatnu energiju", ističe Partizan mt:s.

Klub je naglasio da je dosadašnja podrška navijača, kako u ovoj sezoni tako i na prethodnim utakmicama Evrolige, bila izvanredna, i da je takva atmosfera postala dio tradicije kluba i njegovih navijača.

"Molimo navijače da se odazovu našem apelu i podrže klub na pravi način. Njihova podrška timu je najvažnija, a ona podrazumijeva dolazak na utakmicu, i fer i korektno navijanje koje stvara najljepšu košarkašku atmosferu u Evropi", poručio je Patizan mt:s.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC