• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baš, baš loše: Jokić iskren poslije ubjedljivog poraza u plej-ofu

Autor Pavle Knežević

"Šta god loše da kažete, bićete u pravu"

 Baš, baš loše: Nikola Jokić iskren posle ubedljivog poraza u plej-ofu LA Klipers - Denver 120:97 Izvor: Tanjug/AP Photo/Kevin C. Cox/Pool

Umor nije faktor, Klipersi su bolji, a šta god da kažete da je Denver loše radio, bićete u pravu.

Tako otprilike glasi sažetak utisaka Nikole Jokića poslije ubjedljivog poraza u prvoj utakmici polufinala Zapada plej-ofa NBA.

Klipersi su dobili 120:97, a Denver je bukvalno samo u prvoj četvrtini pružao otpor.

Možda će vas zanimati

"Bili su agresivni, mi nismo koristili svoj prostor, loše smo se postavljali, nismo pogađali šuteve, žurili smo… Šta god da kažete, bićete u pravu. Ovo je bilo baš, baš loše veče za nas. Možemo da se promijenimo, možemo da budemo bolji", rekao je Jokić novinarima poslije meča.

Klipersi su jedan od favorita za uzimanje prstena, a Denver "živi" od svog napada. A šta Denver može odmah da promijeni da bude konkurentniji?

"Možemo da dajemo više koševa. Oni su talentovan tim, moramo da letimo okolo, da ih natjeramo da rade. Nismo pomagali našim glavnim defanzivcima na Kavaju i Polu Džordžu. Imali su mnogo ofanzivnih skokova, Markus Moris je davao trojke… U toj drugoj četvrtini su izgradili vođstvo u četiri posjeda, tako je bar u mojoj glavi. Treba da budemo koncentrisani i da ne igramo u njihovom ritmu, to nam može pomoći", odgovorio je srpski reprezentativac.

Treba spriječiti i brzu i dobru tranziciju rivala iz Los Anđelesa.

"Moramo brže da se vraćamo, ne smijemo da žurimo, ne treba da im dajemo 'gorivo' za kontre, te ofanzivne skokove, treba da spustimo loptu i dajemo našim plejevima", kratko priča Jokić.

Nagetsi su igrali sedam iscrpljujućih mečeva protiv Jute, pa mnogi misle da je umor bio faktor večeras, ali Jokić ne želi ni da čuje za to.

"Iskreno, nisam bio umoran uopšte. Govorim lično, kao pojedinac, Nikola Jokić, nisam uopšte bio umoran", odgovorio je on.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC