• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Očekivao sam više strpljenja

Dosadašnji šef struke CSKA govorio o problemima koji su ga pratili od dolaska u Moskvu i poželio klubu sreću u budućnosti.

 Vujošević: Očekivao sam više strpljenja Izvor: MONDO

Duško Vujošević u Partizanu je imao gotovo cijelu deceniju da - uz konstantne odlaske najboljih igrača - kruniše svoj rad plasmanom na Fajnal for Evrolige, gdje je ekipa bila na nekoliko sekundi od finalne utakmice.

Na dan kada je bio prinuđen da napusti klupu najvećeg ruskog kluba, konstatovao je da u Moskvi ni izbliza nije imao dovoljno vremena da obavi dogovoreni zadatak.

"U trenutku kada sam prihvatio ponudu CSKA, računao sam da stvaranje novog tima podrazumijeva više vremena i više strpljenja. Nažalost, moja adaptacija i upoznavanje sa situacijom u klubu podudarili su se sa drugim problemima", rekao je Vujošević za zvanični sajt kluba.

On je podsjetio da su se Hrijapa i Kaun povrijeđeni vratili sa Svjetskog prvenstva, da se dugo nije znalo da li Holden ostaje, a nadovezala se i povreda Šiškauskasa već u drugom kolu Evrolige.

Sve to je otežalo proces uigravanja i postavljanja novog sistema.

"Nije pomogla ni turneja po Americi, čija je direktna posljedica bio poraz od Armani Džinsa u Moskvi. Raspored mečeva u Evroligi takođe je bio vrlo nepovoljan - samo dvije od šest utakmica smo odigrali kod kuće. Da su nas mimoišli neki od tih pehova, start sezone bi sigurno bio uspješniji".

Vujošević je oproštaj od CSKA zaključio u svom stilu, konstatacijom da postoje dvije grupe trenera - "otpušteni i oni koji će tek biti otpušteni".

"CSKA je veliki klub, kojem želim da se što prije vrati na stazu uspjeha".

(MONDO, foto: cskabasket.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC