• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mt:s otpušta Lafajeta?

Oliver Lafajet odlazi - Kurtis Džerels dolazi u Partizan mt:s, saznaje Košarka.rs!

 Partizan mt:s otpušta Lafajeta? Izvor: MONDO

Šampion Srbije riješio je da poslije nepuna dva mjeseca raskine saradnju sa američkim plejom i umjesto Lafajeta dovede njegovog sunarodnika - prvu ljetošnju želju - Kurtisa Džerelsa.

Premaa pisanju specijalizovanog košarkaškog sajta, Lafajet je oproštaj od crno-bijelog dresa imao protiv Radničkog u Kragujevcu, gdje je Partizan doživio novi, peti poraz ove sezone u NLB ligi (Amerikanac je na terenu proveo 16 minuta i postigao devet poena).

On ne bi trebalo da putuje sa ekipom na utakmicu 7. kola Evrolige sa Himkijem. Lafajet je ove sezone bilježio 10,4 poena, 4,8 skokova, 4,4 asistencije i 3,4 izgubljene lopte po meču, što je očigledno za stručni štab sprskog šampiona bilo nedovoljno i ispod očekivanja.

Omaleni Džerels (185 santimetara) ljetos je bio prvi na listi želja crno-bijelih, ali je na kraju Partizan odustao, jer zbog početka sezone nije mogao više da čeka gdje će taj igrač nastaviti karijeru.

Amerikanac poslije ljetnje NBA lige nije uspio da se dogovori sa San Antonio Sparsima, "trejdovan" je u Nju Orleans, gdje se zadržao samo sedam dana. Iako je grčki Aris bio zaintersovan za Džerelsa, on će po svemu sudeći vrlo brzo postati novi član Partizana mt:s.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC