• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Partizan mt:s je umoran

Trener košarkaša Partizana smatra da je uzrok novog poraza njegovog tima u NLB Ligi prije svega umor i naporan raspored, ali i loš prsitup utakmici.

 Jovanović: Partizan mt:s je umoran Izvor: MONDO

Trener košrkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je da bi razlog poraza od Radničkog danas u Kragujevcu (85:89) mogao biti prenatrpan raspored takmičenja, ali da to nije opravdanje, već da su njegovi igrači morali mnogo bolje da počnu utakmicu u Kragujevcu.

"Za poraz protiv Radničkog ima nekoliko subjektivnih i objektivnih razloga. Prije svega ove utakmice nikada nisu bile lake, a posljednjih godina mečevi u Kragujevcu su se igrali na jednu loptu, što je i večeras bio slučaj", rekao je Jovanović poslije utakmice, prenio je sajt Partizana.

"Razlog za nešto slabiju partiju djelimično je i prenatrpan raspored, pošto nam se utakmica u Pioniru protiv Žalgirisa završila kasno u četvrtak. Nismo imali dovoljno vremena da se spremimo za gostovanje koje je jako ozbiljno, imali smo jedan trening koji je više bio oporavljajući", dodao je on.

Jovanović je rekao da su njegovi igrači loše počeli utakmicu, što je možda i odlučilo pobjednika.

"Ono za šta ne postoji opravdanje je intenzitet kojim smo ušli u utakmicu. Igrači Partizan godinama igraju dvije utakmice nedeljno, ali raspored nije opravdanje za takav pristup na početku, koji je možda opredijelio i sam tok utakmice", rekao je on.

"Za sedam dana odigrali smo tri važne utakmice, sa Crvenom zvezdom u nedelju, u četvrtak sa Žalgirisom i danas sa Radničkim, a to je mnogo za ovu ekipu", ocijenio je trener Partizana mt:s.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC